Jeddah, ndertesa 1 km e larte

E3

Anëtar i Nderuar
Ja imazhet e Kingdom Tower, destinuar te behet ndertesa me e larte ne bote, e para qe do kaloje kuoten prej 1 km. Do ngrihet ne Arabine Saudite, ne Jeddah. U prezantua dje ne Riyad, kryeqyteti i vendit, nga princi Alwaleed Bin Talal. Ndetimi do perfundoje pas 5 vitesh. Ja imazhet e projektit, te konferences per shtyp te prezantimit, dhe nga fundi, imazhet e dizajnit te One Mile Illinois, kulla e projektuar nga Frank Lloyd Wright ne 1956.

3.jpg


2.jpg


1.jpg


4.jpg


5.jpg


6.jpg


7.jpg


8.jpg


9.jpg


10.jpg


11.jpg12.jpgInfoal
 

Ado

FISEBILIL-LAH
Pe: Jeddah, ndertesa 1 km e larte

Ky send osht krim .
Njerzt po vdesin per buk kta klloshart shkojn ndertojn gjona te tilla .
Ma mir ato lek me i dhon per vendet e varfna ne afrik shum ma mir kish bo se me ndertu ni send te till .
 
Top