Ja çfarë tregojnë vetullat për karakterin tuaj

VIP

V.I.P
Capture-52.jpg

Mund të duket e çuditshme për është e vërtetë. Sipas ekspertëve vetullat mund të tregojnë shumë për personalitetin e njeriut.

Shumë veçori të karakterit të njeriut në lidhje me logjikën, motivimin apo dhe aftësitë organizative mund të dallohet vetëm nga forma e vetullave. Sipas ekspertit të leximit të fytyrës Jean Haner, pretendon se vetullat zbulojnë shumë të pathënë në lidhje me personalitetin tuaj.

Ja se çfarë domethënie ka forma e tyre për ju:

Vetulla të lakuara
Vetullat e lakuara tregojnë se ju jeni një perfeksionist, një person me perceptimin vizual të fortë për shkak të kapjes së detajeve nëpërmjet syrit.

Vetulla me kënd
Këta njerëz janë krijues, dinakë, shumë të talentuar, dhe besojnë se ata mund të bëjnë diçka edhe kur duket se nuk ka asgjë.

Vetulla të drejta
Njerëzit me vetulla të drejta janë shumë të qetë dhe të mbledhur. Ata do të jenë gjithmonë atje për ju, në çdo kohë, sa herë të keni nevojë. Këta njerëz janë multitaskers, aty dhe këtu njëherësh.

Vetulla me hark të theksuar
Vetullat me drejtimin për lart (që vijnë si një kurbë rritëse) tregojnë një person të prirur për rivalitetet. Këta janë njerëz janë ambiciozë që bëjnë çdo gjë mirë në pozicionet mbikëqyrëse. Ata punojnë shumë për të arritur qëllimet e tyre, por angazhimi i tyre në punë nganjëherë mund të ndikojë në marrëdhëniet e tyre.

Vetullat me hark
Njerëzit me këto lloj vetullash janë të arsyeshëm, por nganjëherë lënë ndjenjat e tyre të dominojnë arsyen.
/panorama
 

SunFIower

Don’t touch!
Staf në FV.AL
Mod
Vetulla me kënd
Këta njerëz janë krijues, dinakë, shumë të talentuar, dhe besojnë se ata mund të bëjnë diçka edhe kur duket se nuk ka asgjë.

?
 
Top