Interviste me Antaret!Mosha jote? (+) pozitive dmth lool

E martuar apo ne lidhje?
( sa shume do me dit mor burre lool )

Motoja jote?
Let people do what they need to do to make them happy.Mind your own business, and do what you need to do to make you happy.

Cili eshte antari/rja qe ke me qef dhe me pak qef?
Ka shume anetare qe kam qejf dhe shume shume pak anetare qe skam qejf. Mgjate me shume qejf nga te gjithe kam @Mogli Me pak qejf kam Frankun kur ben ironikun. lool

Mendimi yt i pare sot ne mgjes?

Sa paskam qesh mbreme me dhembin akoma muskujt e fytyres lool
 

Mogli

Be good or be good at it
Mosha jote? (+) pozitive dmth lool

E martuar apo ne lidhje?
( sa shume do me dit mor burre lool )

Motoja jote?
Let people do what they need to do to make them happy.Mind your own business, and do what you need to do to make you happy.

Cili eshte antari/rja qe ke me qef dhe me pak qef?
Ka shume anetare qe kam qejf dhe shume shume pak anetare qe skam qejf. Mgjate me shume qejf nga te gjithe kam @Mogli Me pak qejf kam Frankun kur ben ironikun. lool

Mendimi yt i pare sot ne mgjes?

Sa paskam qesh mbreme me dhembin akoma muskujt e fytyres lool
Desha me e dit a me te ngacmu a jo hahahahhahaha
P.s thanks per intervisten....do tkisha ba ma shume pytje po thashe po mi len seen ahahhaha
 

Tip

Antarë i Respektuar
Aa jo ket jave jam e ciftuar nga vajza me @Tip smund ta tradhtoj kshu hap fare ne publik lool

Por ti mos i humb shpresat ngacmo po deshe
:p lool

Ta pres!!! ?
 
Top