• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

In memoriam Anita Take/ Këngët e zërit më të ëmbel të muzikës shqiptare


Anita Take, këngëtarja e mirënjohur e muzikës shqiptare ndërroi jetën në moshën 83-vjeçare. Ajo ishte një këngëtare vërtet e talentuar, martuar me kompozitorin e njohur , Agim Podani dhe nënë e dy fëmijëve, Kujtimit dhe Florianit. Anita vdiq si pasojë e shkaqeve natyrale, pranë njerëzve të saj të dashur.
Por cilat janë këngët e pavdekshme që ajo la pas?
Dritare net
 
Top