Hoxhë Idriz Mehmetaj, trajner i sportit të xhudos dhe hoxhë i Xhamisë Lluzhanit.

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
Profil: Hoxhë Idriz Mehmetaj, trajner i sportit të xhudos dhe hoxhë i Xhamisë Lluzhanit.
Gazetari Ardian Gaxherri, sjellë për ju rrëfimin e një Hoxhe që është edhe trajner i xhudos. Kush është Idriz Mehmetaj, Hoxhë i cilës xhami është, kur fillojë të merret me xhudo dhe shumëçka tjetër e mësoni përmes rrëfimit.


Shiko fotografinë 10000000_1098922557246344_8604112223444525507_n.mp4


Burimi: Klan Kosova
 
Top