• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

hiqet t0n1_

Adi_el

Founder
per kick ban me fyerje ke stafi

[20:39] <London-boy_shkodran> You were kicked from #stafi by M0NTANAA_ (ate motren mu n thip t cifsha )

20:39] -ChanServ- t0n1_ deleted from #Shqiperia access list.
[20:39] -ChanServ- t0n1_ deleted from #ndihme access list.
[20:40] -ChanServ- t0n1_ deleted from #Stafi access list.
 
Top