• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

hiqet scorpions

Adi_el

Founder
16:19] * lolita was kicked by Shqiperia (kurv je ti me ?\ (Scorpions))
[16:29] * Ndihme sets mode: +o Scorpions
[16:30] * cent was kicked by Scorpions (pse je kaq kurv mert ??)

[16:32] -ChanServ- Scorpions deleted from #Shqiperia access list.
[16:32] -ChanServ- Scorpions deleted from #ndihme access list.
[16:32] -ChanServ- Scorpions deleted from #Stafi access list.
 
Top