• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

hiqet QeRoSi

Adi_el

Founder
18:11] * QeRoSi sets mode: +b *!*@2F5F7FD9.21EDD542.5C8AC5F9.IP
[BAN për Nickun]: NAQJA_SHKODRANE
[18:11] * NAQJA_SHKODRANE was kicked by QeRoSi ( Jashtee..!! ¦Ac-MiLaN¦-¦ScRiPT¦ -=[ Kick 506 ]=-)

edhe kicket pa bere asnjegje pothuajse 2-5 min ... nga Aop kot se koti ????

[18:49] -ChanServ- QeRoSi deleted from #Shqiperia access list.
[18:49] -ChanServ- QeRoSi deleted from #ndihme access list.
[18:49] -ChanServ- QeRoSi deleted from #Stafi access list.
 
Top