• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Hiqet HD nga Master...

BuRreLsss

Anëtar i Nderuar
Me kerkesen e Master meqe s`kishte access ne Fv po postoj heqjen e nick HD nga ana e tij.

[00:08] <&WoLF> po
[00:08] <@System_32> Jo Pyeta Per Ne Fv
[00:08] <@System_32> Cili Ka Acc Me Postu
[00:08] <@System_32> Nje Teme
[00:09] <&WoLF> ca teme
[00:09] <&WoLF> ?
[00:09] <@System_32> Hiqet Aop
[00:09] <@System_32> HD
[00:10] <@System_32> Per Fjalor Banal Ne Main Dhe Fyerje Ndaj Sop
[00:10] <&WoLF> logse ke per te postuar
[00:10] <&WoLF> ?
[00:10] <@System_32> Po
[00:11] <@System_32> Ju Jeni Bere Kick Nga #Shqiperia Nga HD - [ Ik Re Gay E L B A S A N I ]
[00:11] <@System_32> ¤¤¤|20:44|¤ <+Albanian> ***!in
[00:11] <@System_32> ¤¤¤|20:44|¤ <+Albanian> Di Un
[00:12] <@System_32> ¤¤¤|20:48|¤ <Albanian> Si Me Nejt
[00:12] <@System_32> ¤¤¤|20:48|¤ <Albanian> :mad:
[00:12] <@System_32> ¤¤¤|20:48|¤ <Albanian> Fol
[00:12] <@System_32> ¤¤¤|20:48|¤ <Albanian> Si Tme Teket
[00:12] <@System_32> ¤¤¤|20:48|¤ <Albanian> K@ri
 
Top