• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

hiqet FUNDI_I_NJE_DASHURIE

StReSi_DhE_BiZnEsI

Anëtar i ri
Sa hyna ne chat erdhen mu ankun per kete

|15:04:22| <@albanian_kajzer> [15:01] <@FUNDI_I_NJE_DASHURIE> ore byth q
|15:04:22| <@albanian_kajzer> [15:01] <+don_kishoti> ca ke me kelin re dele
|15:04:22| <@albanian_kajzer> [15:01] <@FUNDI_I_NJE_DASHURIE> ore k;lysh
|15:04:22| <@albanian_kajzer> [15:01] <@FUNDI_I_NJE_DASHURIE> ta cajgojenb mex burr
|15:04:22| <@albanian_kajzer> [15:01] <@FUNDI_I_NJE_DASHURIE> jo ke bledfi
|15:04:22| <@albanian_kajzer> [15:01] <@FUNDI_I_NJE_DASHURIE> trap
|15:04:22| <@albanian_kajzer> [15:01] <+Server> Fundi qetesohu mer
|15:04:22| <@albanian_kajzer> [15:01] <@FUNDI_I_NJE_DASHURIE> jo ke un mer
|15:04:22| <@albanian_kajzer> [15:01] <@FUNDI_I_NJE_DASHURIE> albanian
|15:04:22| <@albanian_kajzer> [15:01] <@FUNDI_I_NJE_DASHURIE> jo ser un tqi
|15:04:24| <@albanian_kajzer> [15:01] <@FUNDI_I_NJE_DASHURIE> cf ke
|15:04:24| <@[Albanian]> un re
|15:04:26| <@albanian_kajzer> [15:02] <@FUNDI_I_NJE_DASHURIE> jo ke un
|15:04:26| <@albanian_kajzer> [15:02] <@FUNDI_I_NJE_DASHURIE> hari
|15:04:27| <@albanian_kajzer> [15:02] <@FUNDI_I_NJE_DASHURIE> se tkam lemn
|15:04:28| <@albanian_kajzer> [15:02] <@FUNDI_I_NJE_DASHURIE> per hater te nikut
|15:04:29| <@albanian_kajzer> [15:02] <@FUNDI_I_NJE_DASHURIE> jo ke un
 
Top