• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Hiqet bambola

Life-Good

Antiservilizmit
per fjalor te keq ne ndihme plus nuk e di si u shtu kjo kur qe ne denim shume gabim qe behen shtime te tilla :
23:04] <boring> ahahahah MiStReCi_LoNdOn
[23:04] <bambola> ik e pirdhu ti me gjith perkthyes
[23:04] <bambola> atijq e po i flas
[23:04] <bambola> mkupton
[23:04] <bambola> sesht e nevojshme me mkuptu gjith
[23:04] <MiStReCi_LoNdOn> i katnare
[23:04] <boring> hahahahha
[23:04] <MiStReCi_LoNdOn> ik e mso me shkrujt i her
[23:04] <bambola> mle rehat
[23:04] <bambola> ti ate bej
[23:04] <bambola> shif pune t ende
[23:05] <MiStReCi_LoNdOn> ai ke la dhomet ?
[23:05] <bambola> <censored> life
[23:05] <bambola> amle rehat ore
[23:05] <bambola> kaq them
[23:05] <bambola> ik mos mcaj bythen
[23:05] <bambola> adio el
[23:05] <bambola> xy
[23:05] <bambola> plz
[23:05] <bambola> se sjam ne vete tani
[23:05] * Anon88 jep 1000$per MiStReCi_LoNdOn
[23:05] <bambola> folni pak mos tmeren me mua
[23:05] <klea> bomba
[23:05] <MiStReCi_LoNdOn> ai ke la dhomet moj bambola?
[23:05] <klea> o zot
[23:05] <Anon88> MiStReCi_LoNdOn mos caj koke :)
[23:05] <MiStReCi_LoNdOn> lool
[23:05] <klea> si la noi here kjo ri
[23:05] <klea> i la per festa
[23:05] <MiStReCi_LoNdOn> prit moj Anon88 se dua te pergjigjet
[23:05] <MiStReCi_LoNdOn> o bambola
[23:06] <MiStReCi_LoNdOn> i ke la dhomet mi ?
[23:06] <bambola> ignore copave karave si ty mistreci
[23:06] <bambola> ok
[23:06] <bambola> ?
[23:06] <bambola> klea ste pelqeu
[23:06] <bambola> ajo qe te thash
[23:06] <bambola> ncncnc
[23:06] <klea> hiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
[23:06] <MiStReCi_LoNdOn> [22:06:21] <@bambola> ignore copave karave si ty mistreci
[23:06] <klea> hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
[23:06] <MiStReCi_LoNdOn> What ?
[23:06] *** FishBone is now known as Arba
[23:06] <klea> mistrec
[23:06] <klea> bej ankes
[23:06] <klea> sopi
[23:06] <klea> hiqi access
[23:06] <bambola> pgffffffffffffff
[23:06] <klea> eccccc
[23:06] <bambola> hashahaha

[23:07] -ChanServ- bambola deleted from #ndihme access list.
[23:07] -ChanServ- bambola deleted from #Shqiperia access list.
[23:08] -ChanServ- bambola deleted from #Stafi access list.
 
Last edited:

CAKMAKU

Anëtar i ri
Titulli: Hiqet bambola

Mire do beni te mos lejoni fare biseda ne kanalin #ndhme sepse per shkak te userave digjen aopet.
Mire do beni te mos "fryni" te tjeret me shprehje si kjo: [23:05] * Anon88 jep 1000$per MiStReCi_LoNdOn
apo si kjo [23:05] <Anon88> MiStReCi_LoNdOn mos caj koke .
 
Last edited:

Life-Good

Antiservilizmit
Titulli: Hiqet bambola

O cak sqe fryrje se qe shaka ajo gjithsesi smendonim se do degjeneronte kaq shume mhb.nese eshte gabim qe kam thene ato dy fjale merrni masa ndaj meje gjithsesi para 4 ditesh a 5 ditesh,ne prezence te neos qe u hoq bambola kush e fryu qe fliste me fjalor te paparanushem?ka sha dhe sop me para ne ndihme dhe ircop e kane fut me sajoin dhe ne skemi then gje perderisa femrat tolerohen ama jo dite per dite te njejten gje besoj se ka limit dhe durimi yne.gjithsesi mendoni ju dhe veproni.klm
 
Top