• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

hiqet bambola

Adi_el

Founder
[21:51] <@bambola> po se kan iden se po i shikoj mir
[21:51] <@bambola> plerat
[21:51] <+Commercial> di me fol
[21:51] <+Commercial> tamom ti
[21:51] <+Commercial> ere
[21:51] <@Anon88> lol
[21:51] <@bambola> na cajn trapin kujdes njei kujdes tjetri
[21:51] <+Commercial> e mos i japesh shume llapes
[21:51] <@bambola> do i jap
[21:51] <@bambola> sa tma doje
[21:51] * Quits: +DANG3R (Puc_Puc@24BD1794.B87B26.9B96EA9E.IP) (Pafshim chatiiii)
[21:51] <@bambola> pidhi
[21:51] <@bambola> se kshu e meritoni
[21:51] <@bambola> ok
[21:51] <@bambola> ??
[21:51] <+Commercial> ku ke *** ti moj
[21:51] <@bambola> se per kokfort
[21:51] <+BadGirl> bambola eshte bo xheloz ky Commercial
[21:51] <+Shkodrani_Gjermani> lol
[21:51] <+BadGirl> pse sia ke thene kur t aka lyp :p
[21:51] <@bambola> jam vet uine ik qiuni
[21:51] <+Commercial> sa nje biskote 2lekshe
[21:51] <+Commercial> je
[21:51] <@bambola> e ik qiunicopat e karave


[21:52] -ChanServ- bambola deleted from #ndihme access list.
[21:52] -ChanServ- bambola deleted from #Shqiperia access list.
[21:52] -ChanServ- bambola deleted from #Stafi access list.
 
Top