• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Hiqet asi-shkodran

Adi_el

Founder
HIQET ASI-SHKODRAN ARSYEN BESOJ SE E DIN :)

[11:51] -ChanServ- ASI-SHKODRAN deleted from #Shqiperia access list.
[11:51] -ChanServ- ASI-SHKODRAN not found on #ndihme access list.
[11:51] -ChanServ- ASI-SHKODRAN not found on #stafi access list.
[11:51] -ChanServ- ASI-SHKODRAN not found on #sop access list.

CDO SOP QE QENDRON PASIV DO KALOHET NE STAFIN AOP
 
Top