• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

hiqen Kto Aop..:)

AUSTRALIANI_VIP

Anëtar Aktiv
[16:28] <@AUSTRALIANI_VIP> !seen Eric
[16:28] <@Ndihme> Eric was last seen here 16 days, 13 hours, 38 minutes ago.
[16:32] <@AUSTRALIANI_VIP> !seen KlauSeniX
[16:32] <@Ndihme> KlauSeniX was last seen here 12 days, 6 hours, 33 minutes ago.
[16:34] <@AUSTRALIANI_VIP> !seen TONY_SI_SHPIRT
[16:34] <@Ndihme> TONY_SI_SHPIRT was last seen here 10 days, 6 hours, 27 minutes ago.
[16:36] <@AUSTRALIANI_VIP> !seen TiRoNci_uk
[16:36] <@Ndihme> TiRoNci_uk was last seen here 10 days, 15 hours, 52 minutes ago.

[16:28] 7 NickServ 10 Eric is Albanian
[16:28] 7 NickServ 10 Time registered: May 31 18:16:32 2010 UTC
[16:28] 7 NickServ 10 Last seen time: Jun 19 16:49:38 2010 UTC
[16:28] 7 NickServ 10 Last quit message: Pafshim chatiiii
[16:33] 7 NickServ 10 KlauSeniX is Bored
[16:33] 7 NickServ 10 Time registered: Nov 21 22:06:03 2009 UTC
[16:33] 7 NickServ 10 Last seen time: Jun 23 23:58:38 2010 UTC
[16:33] 7 NickServ 10 Last quit message: Pafshim chatiiii
[16:35] 7 NickServ 10 TONY_SI_SHPIRT is DOKTOR-FEMRASH;-)
[16:35] 7 NickServ 10 Time registered: Dec 02 20:12:43 2009 UTC
[16:35] 7 NickServ 10 Last seen time: Jun 26 00:06:50 2010 UTC
[16:35] 7 NickServ 10 Last quit message: Pafshim chatiiii
[16:37] 7 NickServ 10 TiRoNci_uk is yoo
[16:37] 7 NickServ 10 Last seen address: IRCd@chat-33A866CB.popl.cable.ntl.com
[16:37] 7 NickServ 10 Time registered: Jan 13 18:27:23 2010 UTC
[16:37] 7 NickServ 10 Last seen time: Jun 25 11:08:47 2010 UTC
[16:37] 7 NickServ 10 Last quit message: Pafshim chatiiii

[16:29] -ChanServ- Eric deleted from #Shqiperia access list.
[16:30] -ChanServ- Eric deleted from #ndihme access list.
[16:30] -ChanServ- Eric deleted from #Stafi access list.
[16:32] -ChanServ- KlauSeniX deleted from #Shqiperia access list.
[16:33] -ChanServ- KlauSeniX deleted from #ndihme access list.
[16:33] -ChanServ- KlauSeniX deleted from #Stafi access list.
[16:34] -ChanServ- TONY_SI_SHPIRT deleted from #Shqiperia access list.
[16:34] -ChanServ- TONY_SI_SHPIRT deleted from #ndihme access list.
[16:34] -ChanServ- TONY_SI_SHPIRT deleted from #Stafi access list.
[16:38] -ChanServ- TiRoNci_uk deleted from #Shqiperia access list.
[16:39] -ChanServ- TiRoNci_uk deleted from #ndihme access list.
[16:39] -ChanServ- TiRoNci_uk deleted from #Stafi access list.

kurse kto jan 2-aop qe sjan shume aktiv...

[16:35] <@AUSTRALIANI_VIP> !seen Cuni_Me_Gamor_4x4
[16:35] <@Ndihme> Cuni_Me_Gamor_4x4 was last seen here 6 days, 4 hours, 19 minutes ago.
[16:37] <@AUSTRALIANI_VIP> !seen Snuk
[16:37] <@Ndihme> Snuk was last seen here 4 days, 21 hours, 12 minutes ago.
Nqs do vazhdojn keshtu pa hyre...kote ti kemi ne list aop..

edhe dicka mos shtoni kto aop qe hoqa une pa me pyetur mua ose pa shkrujte ne Fv ju lutem shm..klm :)
 

HaRoMsI

<3 WiDe <3
Titulli: hiqen Kto Aop..:)

Ky Eric ka qen por ka harru pas dhe pret noj root ti bej get pass ndersa keto te tjeret mir qe sjan aktiv por nuk futen dhe fare.
 
Top