• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Harvard: Ekosistemet Ligjore

Loyalty

Anëtar i Nderuar
Problemi me ekosistemet ligjore

Cfare e ndan biznesin nga klienti?

Ne vendet e perparuara kane ikur koherat kur bizneset e konsoliduara silleshin si pronare te patundshem. Sot po i hapen rruget realiteteve te reja si Tesla, Uber etj qe po pushtojne mendjet dhe zemrat e njerezve. Sipas te dhenave te Revistes Harvard Business, automatizimi dhe dixhitalizimi po transformojne ekonomine. Softwaret po transformojne raportin me klientin. Megjithate kompanite e superfuqishme kane sisteme te brendshme per mbrojtjen e resursave dhe kredibilitetit.
Keto sisteme jane te konsoliduara dhe te pamodifikueshme. Ato jane ndertuar ne menyre te atille qe te arrijne jeten e personave dhe qe te informojne ata.
Ja cilat jane disa nga pikat e forta te forces se tyre:

1. Relata me klientet te pathyeshme
2. Marredhenie te nderlidhura
3. Ndertimi i Ekosistemeve te reja
4. Stabilizimi i objektivave
 
Top