Hapet Spitali modern i fëmijëve në QKUK donacion 20 milonë euro nga Emiratet Arabe

x2-64-960x400.jpg.pagespeed.ic.HbxOQTmtjV.jpg

s7nXugu.jpg
s7nXugu.jpg
s7nXugu.jpg
s7nXugu.jpg

x2.-300x200.jpg.pagespeed.ic.TUJnoP7PHE.jpg

Hapet Spitali modern i fëmijëve në QKUK donacion 20 milonë euro nga Emiratet Arabe
Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani në përurimin e Spitalit të Fëmijëve ka falënderuar Emiratet e Bashkuara Arabe që mundësuan ndërtimin e këtij spitali me kapacitet prej 100 shtretërish.Sipas saj, nga tash fëmijët do të kenë një adresë të trajtimit me kapacitete më moderne, duke shtuar se ky spital simbolizon edhe miqësinë me këtë shtet.Ajo ka thënë se ky është vetëm fillimi, ngase shpreson që bashkëpunimi do të vazhdojë edhe në fushat tjera ekonomike.
s7nXugu.jpg
s7nXugu.jpg
s7nXugu.jpg
s7nXugu.jpg

“Ne u jemi mirënjohës e falënderues, por mirënjohjet i gëzoni që në ditën e parë kur ju u rreshtuan pranë vendeve kur na njohët si shtet të lirë e të pavarur dhe kur 8 vite më pas i dhuruat spitalin pediatrik”, tha ajo.“Në atë vit ju vendosët që tu jepni krah Kosovës, duke ndikuar që shumë familje e të vegjlit tanë të mund të mjekohen e shërohen në modelet me të larta”.“Në një kapacitet prej 100 shtretërve Kosova ka një adresë për trajtim të fëmijëve tanë.
s7nXugu.jpg
s7nXugu.jpg
s7nXugu.jpg
s7nXugu.jpg

Ky është fryti i një pune disa vjeçare që do të mbetet simbol i miqësisë sonë që uroj të lulëzoj çdo herë e më shumë” shtoi Osmani.Ndërtimi i të cilit kushtojë 20 milionë euro. Ky spital për fëmijë do të bëhet i mundur falë një ndihme nga Emiratet e Bashkuara Arabe.
www.rtvbesa.com
 
Top