• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Grafikët/ Nga Tropoja në Konispol, pjesëmarrja në votime

WxP

Antarë i Respektuar
TIRANË Rreth 671 255 zgjedhës kanë votuar deri tani në zgjedhjet lokale të sotme, ku në 31 bashki Partia Socialiste dhe Koalicioni Aleanca për Shqipërinë Europiane nuk ka kandidatë përballë. Zgjedhjet kanë shkuar përgjithësisht të qeta, megjithëse nga Partia Demokratike ka pasur denoncime të vazhdueshme për presione ndaj votuesve dhe protesta jashtë qendrave të votimit, […]

The post Grafikët/ Nga Tropoja në Konispol, pjesëmarrja në votime appeared first on Balkanweb.com - News24.
 
Top