• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Gjirokastër, përfundon numërimi, e majta merr 4 mandate

WxP

Antarë i Respektuar
Urimet më të mira deputetëve të qarkut të Vlorës duke shpresuar se do ta përfaqësojnë dhe do t’i shërbejnë sa më mire qarkut tonë”, shkruhet në deklaratë.
Këtu, Partia Socialiste merr 3 mandate, ndërsa LSI-ja merr 1 mandat, të cilin e fiton nga e djathta, duke lënë Spiro Kserën jashtë parlamentit të ri.
Qarku Gjirokastër, ndarja e mandateve:
PS 3 mandate
Arben Ahmetaj
Erion Veliaj
Anastas Angjeli
LSI 1 mandat
Vangjel Tavo
PD 1 mandat
Genc Ruli
/Shekulli Online/Përgatiti: E.D/
 

Attachments

Top