• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Fotografojnë votën, policia ndalon tre persona në Gjilan

Love

βeℓℓe â๓e
Tre persona janë shoqëruar për në stacionin policorë në Gjilan, ka deklaruar Ismet Hashani, zëdhënës në Policinë Rajonale të Gjilanit, për të cilët ka thënë se dyshohet që kanë fotografuar votën.Ndërkaq në Komunën e Ranillugut deri më tani është raportuar se për një person prokurori ka lëshuar masën e ndalimit për 48 orë nën dyshimin se “ka dhënë apo marrë mito në këmbim të votës”, ka thënë zëdhënësi Hashani.

Ndërkohë gjatë ditë në këtë rajon janë shënuar edhe raste të ngjashme të parregullsive në rajonin e Anamoravës.
rtv21.tv
 
Top