• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Foto nga Olimpiada 2008

sweetzzinna

Dum spiro, spero くる
FSHATI OLIMPIK NATEN

prova finale para hapjes te olimpjades
 
Last edited by a moderator:

sweetzzinna

Dum spiro, spero くる
Stadiumi BIRD's NEST i ndertuar per Lojrat olimpike 2008 ne BEIJING


 
Last edited by a moderator:
Top