• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Foto/ Çfarë e bashkon Ramën me ish-ministrin e jashtëm të Norvegjisë?

Vinjol

Status offline...... KÇK
Kryeministri Edi Rama ka postuar një foto në facebook me Presidentin Borge Brente, ish-ministri i jashtëm i Norvegjisë, nga selia e World Economic Fv në Nju Jork.


Rama shkruan se “përveç bashkëpunimit dhe miqësisë, na lidh edhe përdorimi i atleteve në kostumin zyrtar”.

Postimi i Ramës

“Në selinë e World Economic Fv në Nju Jork, me Presidentin Borge Brente, ish-ministri i jashtëm i Norvegjisë, me të cilin përveç bashkëpunimit dhe miqësisë, na lidh edhe përdorimi i atleteve në kostumin zyrtar😉😁🤣”, kështu shkruan Rama në facebook1569541476978.png
 
Top