• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Formoni fjali me fjalen e fundit!

Status
E mbyllur për postime të tjera.

NGU

Karma has no menu, you get served what you deserve
Karakteristike me karakter te karakterizuar....
 

NGU

Karma has no menu, you get served what you deserve
Romantike une nk jam dhe as do behem ndonjehere...
 
Status
E mbyllur për postime të tjera.
Top