Fenomen i çuditshëm/ Tërhiqet 20 metra deti në Shëngjin (FOTO)

Fenomen i çuditshëm/ Tërhiqet 20 metra deti në Shëngjin (FOTO)​

1647880573573.png
Një fenomen i çuditshëm ka ndodhur në plazhin e Shëngjinit. Deti është tërhequr sot me rreth 20 metra.
Qytetarët dhe vizitorët e rastit e kanë parë me habi.

Specialistët ende nuk kanë dalë në një përfundim se cili mund të jetë shkaku i këtij fenomeni.Dyshohet se shkak mund të jenë bërë ndryshimet klimatike, por edhe ndryshimet e Hënës
 
Top