Femrat shqiptare, nuk din te lyhen apo nuk kane produktet e duhura per Make Up?!

Quku

Marakli Krapit
Titulli: Femrat shqiptare, nuk din te lyhen apo nuk kane produktet e duhura per Make

Sa pun qe ju prish make up i tjerve eh
Mu sme prish fare pun... per mu jo 1 kg pudrash por dhe 1 tonelat te vejn

Ty jo! por neve po qe na tmerrojn ne mengjes,smajm mend me ke kemi fjet lol
 
Top