• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Fc Manchester United

SempreBarca

Anëtar i Respektuar
c'prisni nga nje skuader qe gjysma e lojtarve eshte gay.
Manchesteri per momentin esht kampion ne Angli, kampion evrope, dhe bote. Rrall ka ekip me nje histori kaq te lavdishme si Man.Utd.
Kerko me search ne google per fjalor anglisht-shqip dhe shife qe fjalen " gay " gabimisht e ke fut ktu.
 
Top