Evolucioni i njeriut, Realitet apo Perralle?

njoni

llahtaria vete
..................
 
Redaktimi i fundit:
mund te kete nje shumic versionesh lidhur me prejardhjen e njeriut,dhe shumica e tyre kane si baze even dhe adamin,por asnjehere s,mund te themi se kjo eshte absolutisht e vertet sepse nese egziston nje zot atehere ai e ka len enigm dijen e prejardhjes tone,arsyen se pse ndoshta e di vetem ai!!
 

njoni

llahtaria vete
...............
 
Redaktimi i fundit:

njoni

llahtaria vete
.................
 
Redaktimi i fundit:

alfonci

Veri investigatio
diku midis realitetit dhe endrres
 

ricky_ch

******
ثshtë shumë intersant se njerëzit prejardhjen e njeriut kryesisht e përcaktojnë
nga i njëjti "soj" duke lënë anash shtazët dhe përjashtuar mundësinë
se njeriu ka paraardhës ndonjë "specie" që tashmë është edhe zhdukur.

Njeriu nëse kërkon përgjigje se nga e kemi prejardhjen,
duhet gjithashtu të shtrojë pyetjen: Po gjallesat tjera nga erdhën?
Bile me disa kemi edhe shumë ngjajshmëri të madhe!

Shihet shumë qartë se jo veq njeriu por edhe të gjitha gjallesat
kanë fazat e evolucionit! Tek njeriu shihet se ka pësuar ndryshime
vetëm nëse e shikojmë dallimet në mes veti: dallimet e dukshme në mes të
rasave njerëzore!
 
Redaktimi i fundit:
Top