Dy bletë arrijnë të hapin kapakun e shishes

Dy bletë arrijnë të hapin kapakun e shishes, inteligjenca dhe bashkëpunimi i tyre mahnit shikuesit.​Ështe për tu mahnitur se si dy krijesa aq të vogla arrijnë të hapin diçka për të cilën duhet të ushtrohet forcë.
Kjo video e cila është bërë virale ka tërhequr vëmendjen e të gjithë shikuesve ku shihen dy bletë të cilat në bashkëpunim me njëra tjetrën arrijnë të hapin kapakun e një shisheje me lëng portokalli.

Ështe për tu mahnitur se si dy krijesa aq të vogla arrijnë të hapin diçka për të cilën duhet të ushtrohet forcë. Për këtë gjë komentet kanë qenë të shumta ku disa pej tyre kanë shtuar pyetjen: Çfarë do të jenë në gjendje të bëjnë përtej kësaj? Disa nga komentuesit janë ‘shokuar’ nga zgjuarsia e bletëve.

Me këtë na kanë bërë të kuptojmë se edhe bletët kanë inteligjencë dhe bashkëpunojnë me njëra tjetrën.

(e.k/dosja.al)
 
Top