Dukesha Kate Middleton na mëson disa truqe se si të stilojmë rrobat

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
kate-middleton-2-730x440.jpg

Megjithëse Kate Middleton ka aftësinë dhe financat të ndërrojë veshjet çdo ditë, ajo ende ka një qasje më praktike. Shpeshherë është parë me fustane dhe pallto që i ka veshur edhe para disa vjetëve, vetëm duke i aksesorizuar në mënyra të ndryshme.
Andaj dukesha mund të na mësojë edhe ne disa gjëra se si një fustan a kostum i njëjtë mund të vishet disa herë edhe në evente shumë të rëndësishme, njofton Insajderi.
c714a45f1581ea89fbcf944651.jpg
Dukesha u paraqit me të njëjtën pallto, vetëm se ajo përdori një shall kashmiri jeshil për të bërë diferencën.
353083590c8fbb27c6d3912542.jpg
Kur këtë fustan të kuq e veshi për herë të parë, ajo e kombinoi me një kapele princeshash, kurse herën e dytë, zgjodhi një pamje më të thjeshtë duke larguar kapelën.
487b5350319b43d61c95f48cec.jpg
Si më lartë, dukesha përdori të njëjtin truk. Veshi fustanin e njëjtë pa kapele dhe një model më ndryshe flokësh.
10b9205a158ca8676f22187998.jpg
Për dallim nga hera e parë kur dukesha veshi këtë kostum, herën e dytë ajo zgjodhi një rrip tjetër në bel dhe largoi kapelën.
17950b59ee8f0097a91c4537e8.jpg
Sa shumë mund të ndryshojë pamjen aksesoret na e dëshmon ky fustan i njëjtë i veshur në evente të ndryshme. Në herën e dytë që e veshi fustanin, dukesha veshi sandale dhe në vend të vathëve të mëdhenj zgjodhi një qafore dhe lëshoi flokët.
3738ec5025b45b1079c9eff426.jpg
Në paraqitjet e ndryshme më fustanin e njëjtë, dukesha vetëm ndryshoi modelin e flokëve.
785ef55ada80f391cb6751bf06.jpg
Nga paraqitja e parë me pallton e njëjtë, ajo hoqi rripin, vuri një kapele të madhe si dhe shtoi një palë dorëza.
ed76065b1cbfcd63565fcb2bef.jpg
Dukesha sërish ndryshoi vetëm modelin e fundit, që në fakt transformon tërësisht dukjen në fustanin e njëjtë.
cc3e4d542d87c31602af0c7c5d.jpg
Fustani i njëjtë duket kaq ndryshe me këpucë dhe rripa të ndryshëm, apo jo? Edhe dukesha pajtohet.
8889cb52d18011e46d27e461bc.jpg
Fustani i njëjtë në dy evente. Për dallim na paraqitja e parë, flokët e kapur u zëvendësuan me flokë të lëshuar, byzylyku me një unazë, si dhe në dekoltenë e saj e mbuloi me një gjerdan masiv.
4569485c5aa43d2da4cfbcae6b.jpg
Duken sikur fustane të ndryshme, por është pelerina dhe modeli i flokëve ajo që bën diferencën. /Insajderi.com
 

Attachments

 • kate-middleton-2-730x440.jpg
  kate-middleton-2-730x440.jpg
  41.6 KB · Shikime: 0
 • c714a45f1581ea89fbcf944651.jpg
  c714a45f1581ea89fbcf944651.jpg
  95.3 KB · Shikime: 0
 • 353083590c8fbb27c6d3912542.jpg
  353083590c8fbb27c6d3912542.jpg
  96.2 KB · Shikime: 0
 • 487b5350319b43d61c95f48cec.jpg
  487b5350319b43d61c95f48cec.jpg
  159.7 KB · Shikime: 0
 • 10b9205a158ca8676f22187998.jpg
  10b9205a158ca8676f22187998.jpg
  84.9 KB · Shikime: 0
 • 17950b59ee8f0097a91c4537e8.jpg
  17950b59ee8f0097a91c4537e8.jpg
  98.1 KB · Shikime: 0
 • 3738ec5025b45b1079c9eff426.jpg
  3738ec5025b45b1079c9eff426.jpg
  136.3 KB · Shikime: 0
 • 785ef55ada80f391cb6751bf06.jpg
  785ef55ada80f391cb6751bf06.jpg
  92.2 KB · Shikime: 0
 • ed76065b1cbfcd63565fcb2bef.jpg
  ed76065b1cbfcd63565fcb2bef.jpg
  91.4 KB · Shikime: 0
 • cc3e4d542d87c31602af0c7c5d.jpg
  cc3e4d542d87c31602af0c7c5d.jpg
  125.6 KB · Shikime: 0
 • 8889cb52d18011e46d27e461bc.jpg
  8889cb52d18011e46d27e461bc.jpg
  123.2 KB · Shikime: 0
 • 4569485c5aa43d2da4cfbcae6b.jpg
  4569485c5aa43d2da4cfbcae6b.jpg
  124.5 KB · Shikime: 0
 • kate-middleton-2-730x440.jpg
  kate-middleton-2-730x440.jpg
  41.6 KB · Shikime: 0
 • c714a45f1581ea89fbcf944651.jpg
  c714a45f1581ea89fbcf944651.jpg
  95.3 KB · Shikime: 0
 • 353083590c8fbb27c6d3912542.jpg
  353083590c8fbb27c6d3912542.jpg
  96.2 KB · Shikime: 0
 • 487b5350319b43d61c95f48cec.jpg
  487b5350319b43d61c95f48cec.jpg
  159.7 KB · Shikime: 0
 • 10b9205a158ca8676f22187998.jpg
  10b9205a158ca8676f22187998.jpg
  84.9 KB · Shikime: 0
 • 17950b59ee8f0097a91c4537e8.jpg
  17950b59ee8f0097a91c4537e8.jpg
  98.1 KB · Shikime: 0
 • 3738ec5025b45b1079c9eff426.jpg
  3738ec5025b45b1079c9eff426.jpg
  136.3 KB · Shikime: 0
 • 785ef55ada80f391cb6751bf06.jpg
  785ef55ada80f391cb6751bf06.jpg
  92.2 KB · Shikime: 0
 • ed76065b1cbfcd63565fcb2bef.jpg
  ed76065b1cbfcd63565fcb2bef.jpg
  91.4 KB · Shikime: 0
 • cc3e4d542d87c31602af0c7c5d.jpg
  cc3e4d542d87c31602af0c7c5d.jpg
  125.6 KB · Shikime: 0
 • 8889cb52d18011e46d27e461bc.jpg
  8889cb52d18011e46d27e461bc.jpg
  123.2 KB · Shikime: 0
 • 4569485c5aa43d2da4cfbcae6b.jpg
  4569485c5aa43d2da4cfbcae6b.jpg
  124.5 KB · Shikime: 2
Top