Disa mendime te hedhura andej knej...

Ndonjeher kam nevoj te mbyll syt dhe te ndaloj kohen.
Ne ato sekonda ndertoj endrrat e mia dhe bind veten se nje dit do i realizoj...
nje dit do plotesohen deshirat e mia
nje dit do harroj momentet qe kam vuajtur dhe lotet qe kam derdhur
nje dit do e heq masken sepse sdo kem me nevoj ti pershtatem realitetit
nje dit, nese nuk eshte teper vone, mbase do me kuptojne dhe nuk do bazohen vetem tek karakteri im i paqendrueshem.

Un e di...
Rrenja e gabimeve te mia eshte estremizmi: disa her bilancohem tek frika dhe disa her tek guximi i tepert.
Bardhe o zi, nuk njoh nje rruge te mesme... nuk ngopem me normalitetin.

23_09_2008_0486650001222157878_katia_chausheva.jpg
 

Attachments

 • 23_09_2008_0486650001222157878_katia_chausheva.jpg
  23_09_2008_0486650001222157878_katia_chausheva.jpg
  169.5 KB · Shikime: 0
 • 23_09_2008_0486650001222157878_katia_chausheva.jpg
  23_09_2008_0486650001222157878_katia_chausheva.jpg
  169.5 KB · Shikime: 0

Baboon

FALEMINDERIT!
Ndonjeher kam nevoj te mbyll syt dhe te ndaloj kohen.
Ne ato sekonda ndertoj endrrat e mia dhe bind veten se nje dit do i realizoj...
nje dit do plotesohen deshirat e mia
nje dit do harroj momentet qe kam vuajtur dhe lotet qe kam derdhur
nje dit do e heq masken sepse sdo kem me nevoj ti pershtatem realitetit
nje dit, nese nuk eshte teper vone, mbase do me kuptojne dhe nuk do bazohen vetem tek karakteri im i paqendrueshem.

Un e di...
Rrenja e gabimeve te mia eshte estremizmi: disa her bilancohem tek frika dhe disa her tek guximi i tepert.
Bardhe o zi, nuk njoh nje rruge te mesme... nuk ngopem me normalitetin.

23_09_2008_0486650001222157878_katia_chausheva.jpg
Normalja mbi vlersohet...
 

Attachments

 • 23_09_2008_0486650001222157878_katia_chausheva.jpg
  23_09_2008_0486650001222157878_katia_chausheva.jpg
  169.5 KB · Shikime: 0
 • 23_09_2008_0486650001222157878_katia_chausheva.jpg
  23_09_2008_0486650001222157878_katia_chausheva.jpg
  169.5 KB · Shikime: 0

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Ndonjeher kam nevoj te mbyll syt dhe te ndaloj kohen.
Ne ato sekonda ndertoj endrrat e mia dhe bind veten se nje dit do i realizoj...
nje dit do plotesohen deshirat e mia
nje dit do harroj momentet qe kam vuajtur dhe lotet qe kam derdhur
nje dit do e heq masken sepse sdo kem me nevoj ti pershtatem realitetit
nje dit, nese nuk eshte teper vone, mbase do me kuptojne dhe nuk do bazohen vetem tek karakteri im i paqendrueshem.

Un e di...
Rrenja e gabimeve te mia eshte estremizmi: disa her bilancohem tek frika dhe disa her tek guximi i tepert.
Bardhe o zi, nuk njoh nje rruge te mesme... nuk ngopem me normalitetin.

23_09_2008_0486650001222157878_katia_chausheva.jpg
Oh shpirt i mbushur me nuanca yjesh qe shperthejne . :))
Normaliteti eshte per tufat,qe ndertojne normalitetin e tyre duke gjykuar dhe censuruar veten dhe tjeret.
 

Attachments

 • 23_09_2008_0486650001222157878_katia_chausheva.jpg
  23_09_2008_0486650001222157878_katia_chausheva.jpg
  169.5 KB · Shikime: 0
 • 23_09_2008_0486650001222157878_katia_chausheva.jpg
  23_09_2008_0486650001222157878_katia_chausheva.jpg
  169.5 KB · Shikime: 0
Top