Diete-te dobesohesh duke aplikuar metoden molekulare per 6 jave

E3

Anëtar i Nderuar
V.I.P
Java e I-re
E HENE

Sa ngrihesh ne mengjes pi dy gota uji mineral e pasur me jone bikarbonat.

MENGJESI

Pije me zgjedhje: Nje filxhan me qumesht te skremuar ose nje filxhan caji jeshil ose nje filxhan me leng portokalli dhe limoni te shtrydhur ne cast.
- Drithera (2 luge)

PAS MENGJES
Nje molle ose frut tjeter te fresket te sezonit qe ndodheni

DREKE

Sallate me perime te perziera te pagatuara te sezonit duke shtuar tono(femra 60 gr-meshkuj 80 gr),fasule(femra 40 gr-meshkuj 50 gr),peshohen pagatuar,koper dhe 2 luge vaji ulliri
Ose
Sallate me perime sipas deshires,shoqeruar me nje pjate me mish te kuq ose te bardhe(femra 120 gr-meshkuj 130 gr)te skuqur dhe nje panine 60 gr

PASDITE

Pure me molle dhe karrota

DARKE

Sallate me cikore dhe koper,fileto merluci(femra160 gr-meshkuj 200 gr)me domate dhe kapri(erez),ullinj te zinj,majdanoz te fresket,buke gruri ose thekrre(femra 50 gr-meshkuj 70 gr),Vaji ulliri 15 gr (3 luge)

PASDARKE

Caji sipas deshires


E MARTE

Sa ngrihesh ne mengjes pi dy gota uji mineral e pasur me jone bikarbonat.

MENGJESI

Pije me zgjedhje: Nje filxhan me qumesht te skremuar ose nje filxhan caji jeshil ose nje filxhan me leng portokalli dhe limoni te shtrydhur ne cast.
- Drithera (2 luge)

PAS MENGJES
2 Kivi

DREKE
Sallate me marule te reduktuar ne porcione te vogla,domate,rrepa me 2 veze,elb(femra 40 gr-meshkuj 50 gr),2 luge vaji ulliri
Ose
Sallate me perime sipas deshires,hamburger(femra 120 gr-meshkuj 130 gr),porcion te lire me perime te gatuara te sezonit,panine(60 gr)
Ose
Panine dhe nje frut te sezonit.

PASDITE

Pure me 2 karrota dhe koper ose fruta sipas deshires


DARKE

Rozmarine te copetuar(femra 120 gr-meshkuj 130 gr) dhe piper jeshil,cikore te ziera,buke gruri(femra 50 gr-meshkuj 60 gr),3luge vaji ulliri

PASDARKE

Caji sipas deshiresE MERKURE​

Sa ngrihesh ne mengjes pi dy gota uji mineral e pasur me jone bikarbonat.

MENGJESI

Pije me zgjedhje: Nje filxhan me qumesht te skremuar ose nje filxhan caji jeshil ose nje filxhan me leng portokalli dhe limoni te shtrydhur ne cast.
- Drithera (2 luge)

PAS MENGJES

Portokall te shtrydhur(1 gote)

DREKE

Sallate me karrota,marule,me gjoks pule(femra 120 gr-meshkuj 130 gr),patate te ziera(femra 150 gr-meshkuj 200 gr),1 luge vaji misri,2 luge vaji ulliri
Ose
Sallate me perime sipas deshires,vaji ulliri dhe limon me perime te sezonit(porcion sipas deshires),buke(60 gr),
Ose
Buke me tono dhe nje frut sipas deshires

PASDITE

Pure kivi dhe dardhe ose frut sipas deshires

DARKE

Perime me majdanoz dhe nenexhik,vaji ulliri (3 luge)

PASDARKE

Caji sipas deshires


E ENJTE​

Sa ngrihesh ne mengjes pi dy gota uji mineral e pasur me jone bikarbonat.

MENGJESI

Pije me zgjedhje: Nje filxhan me qumesht te skremuar ose nje filxhan caji jeshil ose nje filxhan me leng portokalli dhe limoni te shtrydhur ne cast.
- Drithera (2 luge)

PAS MENGJES

1 gote leng me 2 portokalle dhe 1 limon

DREKE

Sallate belge,kallamar 100 gr,fasule,selino me 2 luge vaji ulliri
Ose
Sallate te kendshme
Ose
Panine te integruar me strakino(lloji djathi I bute),frut te sezonit

PASDITE

Pure te 1 molle dhe 2 karrotave ose fruta sipas deshires

DARKE

Sallate me laker me piper te zi,fileto derri(femra 120 gr-meshkuj 130 gr) te pjekur ne furre me qepe te kuqe,perime te gatuara,buke gruri ose thekrre( femra 50 gr-meshkuj 70 gr),3 luge vaji ulliri

PASDARKE

Caji menderze(ben mire per tretjen)E PREMTE​

Sa ngrihesh ne mengjes pi dy gota uji mineral e pasur me jone bikarbonat.

MENGJESI

Pije me zgjedhje: Nje filxhan me qumesht te skremuar ose nje filxhan caji jeshil ose nje filxhan me leng portokalli dhe limoni te shtrydhur ne cast.
- Drithera (2 luge)

PAS MENGJES

1 banane ose frut te sezonit

DREKE

Perime te gatuara te perziera,mocarel(femra 50 gr-meshkuj 70 gr),2 luge vaji ulliri
Ose
Perime te pagatuara te perziera sipas deshires,nje pjate proteinike me mish te bardhe (femra 120 gr-meshkuj 130 gr),perime te gatuara,buke 60 gr
Ose
Buke me mocarel dhe domate,nje frut sipas deshires

PASDITE

Pure ananasi dhe karrote ose 2 feta ananasi me gjethe nenexhiku

DARKE

Sallate me cikore,laker te kuqe,prakalidhe,gjoks gjeli deti(femra 120 gr-meshkuj 130 gr) me domate,piperka te kuqe,selino dhe piper,ose pjate proteinike vegjetariane

PASDARKE

Caji menderze(ben mire per tretjen)
E SHTUNE​

Sa ngrihesh ne mengjes pi dy gota uji mineral e pasur me jone bikarbonat.

MENGJESI

Pije me zgjedhje: Nje filxhan me qumesht te skremuar ose nje filxhan caji jeshil ose nje filxhan me leng portokalli dhe limoni te shtrydhur ne cast.
- Drithera (2 luge)


PAS MENGJES

2 kivi pure

DREKE

Sallate domatesh dhe prakalidhe,buke thekrre ose misri(femra 60 gr-meshkuj 80 gr),speca te pjekur ne furre,3 luge vaji ulliri


PASDITE

Pure me portokalle ,koper, karrote ose frut sipas deshires

DARKE

Sallate me selino,koper,molle jeshile,pice napoletane

PASDARKE

Caji menderze(ben mire per tretjen)

E DIELE​

Sa ngrihesh ne mengjes pi dy gota uji mineral e pasur me jone bikarbonat.

MENGJESI

Pije me zgjedhje: Nje filxhan me qumesht te skremuar ose nje filxhan caji jeshil ose nje filxhan me leng portokalli dhe limoni te shtrydhur ne cast.
- Drithera (2 luge)

PAS MENGJES

2 mandarina

DREKE

Sallate me cikore dhe rrepa,makarona(femra 70 gr-meshkuj 80 gr),karcof te zier me majdanoz,3 luge kafeje vaji ulliri

PASDITE

Fruta te fresketa te sezonit

DARKE

Sallate me prakalidhe,buke thekrre ose misri(femra 50 gr,meshkuj 60 gr),3 luge kafeje me vaji ulliri.

PASDARKE

Caji menderze


Java e II-te
E HENE

Sa ngrihesh ne mengjes pi dy gota uji mineral e pasur me jone bikarbonat.

MENGJESI

Nje filxhan me caji jeshil me dy luge mjalt,2 fruta sezoni sipas deshires.
Ose nje filxhan me qumesht te skremuar , drithera (2 luge),1 frut sezoni sipas deshires.
Ose kos me qumesht te skremuar, drithera (2 luge),1 frut sezoni sipas deshires.

PAS MENGJES

1 gote leng me 2 portokalle dhe 1 limon

DREKE

Sallate me karrota,speca jeshil dhe te kuq te gjalle me mish gjeli deti( femra 120 gr, meshkuj 130 gr),fasule te bardha (femra 40 gr-meshkuj 50 ),majdanoz dhe 2 luge vaji ulliri
Ose sallate me perime te pagatuara sipas deshires bashke me nje pjate me proteina me mish te kuq dhe te bardhe(120 gr),patate te ziera(femra 150 gr-meshkuj 200 gr)
Ose kos me qumesht te skremuar (200 gr) nje molle dhe nje banane
Ose krem Budwig(banane,molle,drithera,leng limoni te trazuara me njera-tjetren duke krijuar nje mase te njetrajtshme)

PASDITE

1 filxhan caji elbi te pasheqerosur,fruta te fresketa te sezonit ose pure me nje molle dhe 2 karrota.
DARKE
Sallate me marule dhe lakra me miser (femra 40 gr-meshkuj 60 gr ),proshut te gjalle(femra(70 gr-meshkuj 80 gr)perime te gatuara sipas deshires,3 luge vaji ulliri.

PASDARKE

Caji sipas deshires

E MARTE​

Sa ngrihesh ne mengjes pi dy gota uji mineral e pasur me jone bikarbonat.

MENGJESI

Nje filxhan me caji jeshil me dy luge mjalt,2 fruta sezoni sipas deshires.
Ose nje filxhan me qumesht te skremuar , drithera (2 luge),1 frut sezoni sipas deshires.
Ose kos me qumesht te skremuar, drithera (2 luge),1 frut sezoni sipas deshires.


PAS MENGJES

2 kivi

DREKE

Sallate me marule te reduktuara ne porcione te vogla,domate,rrepa,2 veze, elb(femra 40 gr-meshkuj 50 gr),2 luge vaji ulliri
Ose Sallate me perime sipas deshires,fileto mishi e pjekur ne zgare(femra 120 gr-meshkuj 130 gr),perime te gatuara te sezonit,oriz (femra 50 gr-meshkuj 60 gr),
Ose Kos me qumesht te skremuar (200 gr),drithera(3 luge),1 molle
Ose Krem Budwig(banane,molle,drithera,leng limoni te trazuara me njera-tjetren duke krijuar nje mase te njetrajtshme)

PASDITE

1 filxhan caji elbi te pasheqerosur,2 mandarina ose fruta te tjera te fresketa te sezonit.

DARKE

Supe me karrota,qepe,domate,selino,pekorino(djath kackavall) me salce me rozmarine ,tono(femra 120 gr-meshkuj 130 gr),erez (kaperi),sallate me portokalle dhe marule,3 luge vaji ulliri

PASDARKE

Caji sipas deshiresE MERKURE​

Sa ngrihesh ne mengjes pi dy gota uji mineral e pasur me jone bikarbonat.

MENGJESI

Nje filxhan me caji jeshil me dy luge mjalt,2 fruta sezoni sipas deshires.
Ose nje filxhan me qumesht te skremuar , drithera (2 luge),1 frut sezoni sipas deshires.
Ose kos me qumesht te skremuar, drithera (2 luge),1 frut sezoni sipas deshires.

PAS MENGJES

Portokall te shtrydhur (1 gote)

DREKE

Sallate me cikore,domate,selino,me mocarel (femra 50 gr-meshkuj 70 gr) me 2 luge vaji misri dhe ulliri
Ose sallate me perime te gatuara te sezonit sipas deshires me 2 luge vaji misri,berxolle vici te marinuar me leng limoni(femra 120 gr-meshkuj 130 gr),perime te gatuara te sezonit,3 luge vaji ulliri
Ose Kos me qumesht te skremuar (200 gr),drithera(3 luge),1 molle
Ose Krem Budwig(banane,molle,drithera,leng limoni te trazuara me njera-tjetren duke krijuar nje mase te njetrajtshme)

PASDITE


1 filxhan caji elbi te pasheqerosur,1 molle

DARKE

Supe me perime dhe elb,Bresaola(biftek) me cikore copa djathi,perime te gatuara te sezonit,1 luge te madhe vaji ulliri

PASDARKE

Caji sipas deshiresE ENJTE​

Sa ngrihesh ne mengjes pi dy gota uji mineral e pasur me jone bikarbonat.

MENGJESI

Nje filxhan me caji jeshil me dy luge mjalt,2 fruta sezoni sipas deshires.
Ose nje filxhan me qumesht te skremuar , drithera (2 luge),1 frut sezoni sipas deshires.
Ose kos me qumesht te skremuar, drithera (2 luge),1 frut sezoni sipas deshires.

PAS MENGJES

2 portokalle dhe limon te shtrydhur (1 gote)

DREKE

Sallate me cikore te ziera dhe prakalidhe,domate,shirita proshute(femra 50 gr –meshkuj 70 gr)3 luge bizele,3 luge vaji ulliri
Ose sallate
Ose Kos me qumesht te skremuar (200 gr),drithera(3 luge),1 molle
Ose Krem Budwig(banane,molle,drithera,leng limoni te trazuara me njera-tjetren duke krijuar nje mase te njetrajtshme)

PASDITE

1 filxhan caji elbi te pasheqerosur,1 molle

DARKE

Sallate me laker te kuqe,limon kokerr(femra 200 gr-meshkuj 250 gr),patate te ziera(femra 200 gr-meshkuj 220 gr),3 luge vaji ulliri

PASDARKE

Caji sipas deshires


E PREMTE​

Sa ngrihesh ne mengjes pi dy gota uji mineral e pasur me jone bikarbonat.

MENGJESI

Nje filxhan me caji jeshil me dy luge mjalt,2 fruta sezoni sipas deshires.
Ose nje filxhan me qumesht te skremuar , drithera (2 luge),1 frut sezoni sipas deshires.
Ose kos me qumesht te skremuar, drithera (2 luge),1 frut sezoni sipas deshires.

PAS MENGJES

Nje banane te vogel ose fruta te tjera te sezonit

DREKE

Sallate me perime te perziera,te gatuara te sezonit me tono(femra 60 gr – meshkuj 70 gr),fasule(40 gr),koper dhe 2 luge vaji ulliri
Ose perime te pagatuara sipas deshires,copa mish vici me domate(femra 120 gr-meshkuj 200 gr),perime te gatuara,
Ose Kos me qumesht te skremuar (200 gr),1 molle,1 banane
Ose Krem Budwig(banane,molle,drithera,leng limoni te trazuara me njera-tjetren duke krijuar nje mase te njetrajtshme)

PASDITE

2 feta ananasi me gjethe nenexhiku ose pure ananasi dhe karrote

DARKE

Sallate me cikore,sallate me laker te kuqe,prakalidhe,koce te pjekur me domate dhe qepe,patate te ziera(femra 150 gr-meshkuj 200 gr) me borzolik,3 luge vaji ulliri.

PASDARKE

Caji sipas deshiresE SHTUNE

Sa ngrihesh ne mengjes pi dy gota uji mineral e pasur me jone bikarbonat.

MENGJESI

Nje filxhan me caji jeshil me dy luge mjalt,2 fruta sezoni sipas deshires.
Ose nje filxhan me qumesht te skremuar , drithera (2 luge),1 frut sezoni sipas deshires.
Ose kos me qumesht te skremuar, drithera (2 luge),1 frut sezoni sipas deshires.

PAS MENGJES

2 kivi pure

DREKE

Sallate me laker te kuqe dhe jeshile,oriz,karkaleca dhe domate,perime te gatuara te sezonit,3 luge vaji ulliri

PASDITE

1 filxhan caji elbi te pasheqerosur ose pure portokalleje,karrote ose fruta te fresketa te sezonit

DARKE

Sallate me selino,molle jeshile,shishqebap me speca te kuqe,patate,karrota,qepe te kuqe,uthull,3 luge vaji ulliri

PASDARKE

Caji sipas deshiresE DIELE​

Sa ngrihesh ne mengjes pi dy gota uji mineral e pasur me jone bikarbonat.

MENGJESI

Nje filxhan me caji jeshil me dy luge mjalt,2 fruta sezoni sipas deshires.
Ose nje filxhan me qumesht te skremuar , drithera (2 luge),1 frut sezoni sipas deshires.
Ose kos me qumesht te skremuar, drithera (2 luge),1 frut sezoni sipas deshires.

PAS MENGJES

2 mandarina

DREKE

Sallate me cikore dhe finok,gnocchieti(patate,oriz perime te ndryshme,miell)(femra 150 gr –meshkuj 200 gr)karcof te zier me majdanoz,3 luge vaji ulliri

PASDITE

Caji elbi te pasheqerosur,nje molle ose fruta te sezonit te fresketa.

DARKE

Sallate valeriane(portokalle,qepe,4 luge vaji ulliri,2 luge uthull,,sallate jeshile,piper,kripe,vere te kuqe),prakalidhe,finok,thjereza(femra 70 gr-meshkuj 80 gr),laker te kuqe,domate te pjekura me rigon,3 luge kafeje vaji ulliri

PASDARKE

Caji sipas deshires


E HENE

Java e III-te​


Pi cdo ore te dites nga nje gote uji

MENGJESI

Nje gote qumesht lope te skremuar ose nje gote me qumesht soje te pasheqeresur,buke misri ose thekrre te pjekur(30gr),ose thekrra 30 gr,nje frut te sezonit.
Ose kos me qumesht te skremuar 200 gr me copa frutash te fresketa te stines 150 gr,drithera 30 gr,3 arra
Ose nje gote qumesht jeshil,(me leng limoni), 30 gr feta buke te pjekura me marmalade ,nje frut te sezonit

PAS MENGJES

Leng portokalle dhe limoni

DREKE

Sallate me laker te kuqe,finok dhe karrota me mish gjoksi pule(femra 120 gr –meshkuj 130 gr),patate te ziera(femra 150 gr-meshkuj 200 gr),3 luge vaji ulliri.
Ose nje pjate me perime te pagatuara te sezonit,nje pjate me mish te kuq ose te bardhe(femra 120 gr-meshkuj 140 gr),buke misri ose thekrre(femra 60 gr-meshkuj 80 gr),3 luge vaji ulliri(15 gr)
Ose kos me qumesht te skremuar (200 gr),nje molle dhe nje banane
Ose buke integrale me skamorza(lloji djathi) dhe nje frut te sezonit te fresket.

PASDITE

Nje gote me caji elbi te pasheqerosur ose pure te 1 molle dhe 2 karrotash

DARKE

Sallate me prakalidhe me miser(femra 40 gr-meshkuj 60 gr),berxolle te fresket
lope (femra 120 gr-meshkuj 150 gr),fasule me piper dhe rigon(femra 150 gr-meshkuj 200 gr),3 luge vaji ulliri.

PASDARKE

Caji finoku te embel (ben mire per zorret e stomakut)


E MARTE​

Pi cdo ore te dites nga nje gote uji

MENGJESI

Nje gote qumesht lope te skremuar ose nje gote me qumesht soje te pasheqeresur,buke misri ose thekrre te pjekur(30gr),ose thekrra 30 gr,nje frut te sezonit.
Ose kos me qumesht te skremuar 200 gr me copa frutash te fresketa te stines 150 gr,drithera 30 gr,3 arra,
Ose nje gote qumesht jeshil,(me leng limoni), 30 gr feta buke te pjekura me marmalade ,nje frut te sezonit

PAS MENGJES

2 kivi

DREKE

Sallate me marule te reduktuar ne porcione te vogla me karkaleca(femra 200 gr-meshkuj 220 gr),fasule(femra 70 gr-meshkuj 100 gr),2 luge vaji ulliri
Ose
Mish vici (femra 120 gr –meshkuj 140 gr),perime te gatuara te sezonit,buke misri ose thekrre (femra 60 gr-meshkuj 80 gr),3 luge vaji ulliri
Ose ose buke integrale me bresaola(lloji sallami) dhe prakalidhe, nje frut sezonit
Ose kos nga qumesht te skremuar 200 gr,3 luge drithera(cereal),nje molle

PASDITE

Nje gote me caji elbi te pasheqerosur,2 mandarina

DARKE

Supe me grure ,fasule dhe rozmarine,tono(femra 120 gr-meshkuj 130 gr) me kaper,sallate me portokalle dhe marule,3 luge vaji ulliri

PASDARKE

Caji finoku te embel
E MERKURE​

Pi cdo ore te dites nga nje gote uji

MENGJESI

Nje gote qumesht lope te skremuar ose nje gote me qumesht soje te pasheqeresur,buke misri ose thekrre te pjekur(30gr),ose thekrra 30 gr,nje frut te sezonit.
Ose kos me qumesht te skremuar 200 gr me copa frutash te fresketa te stines 150 gr,drithera 30 gr,3 arra,
Ose nje gote qumesht jeshil,(me leng limoni), 30 gr feta buke te pjekura me marmalade ,nje frut te sezonit

PAS MENGJES

Leng portokalleje

DREKE

Sallate me cikore,domate,selino me mocarel(femra 60 gr-meshkuj 80 gr)me 2 luge fasule,2 luge vaji ulliri
Ose perime te pagatuara te sezonit ,fileto merluci(femer 180 gr-meshkuj 220 gr) me domate,perime te gatuara te sezonit,buke misri ose thekrre(femra 60 gr-meshkuj 80 gr),3luge vaji ulliri
Ose pice me domate
Ose kos me qumesht te skremuar 200 gr,3 luge drithera,nje molle

PASDITE

Nje gote me caji elbi te pasheqerosur,fruta te sezonit te fresketa

DARKE

Supe me perime,copa mishi te bardhe(gjeli,pule,lepuri femra 120 gr-meshkuj 140 gr),sallate me marule dhe lakerishte,buke misri ose thekrre(femra 60 gr-meshkuj 80 gr),1 luge te madhe vaji ulliri

PASDARKE

Caji finoku te embel


E ENJTE​

Pi cdo ore te dites nga nje gote uji

MENGJESI

Nje gote qumesht lope te skremuar ose nje gote me qumesht soje te pasheqeresur,buke misri ose thekrre te pjekur(30gr),ose thekrra 30 gr,nje frut te sezonit.
Ose kos me qumesht te skremuar 200 gr me copa frutash te fresketa te stines 150 gr,drithera 30 gr,3 arra,
Ose nje gote qumesht jeshil,(me leng limoni), 30 gr feta buke te pjekura me marmalade ,nje frut te sezonit

PAS MENGJES

Leng portokalleje dhe limoni

DREKE

Sallate me cikore dhe prakalidhe,domate,fasule(femra 70 gr-meshkuj 100 gr) me 2 luge grure te gatuar,3 luge vaji ulliri
Ose sallate me selino ,karrota dhe finok,makarona te gjata me midhje(femra 70 gr-meshkuj 80 gr),perimte te gatuara te sezonit,3 luge vaji ulliri
Ose buke me proshut te gjalle ,leng te shtrydhur me 2 portokalle dhe 1 limon ose frut te fresket te sezonit
Ose kos me qumesht te skremuar 200 gr,nje molle dhe drithera 40 gr

PASDITE

Nje gote me caji elbi te pasheqerosur,fruta te sezonit te fresketa

DARKE

Sallate me karrota te grira ,marule,oktapod te qeruar(femra180 gr-meshkuj 200 gr) me karcof dhe patate te ziera(femra 15 gr-meshkuj 220 gr),3 luge vaji ulliri

PASDARKE

Caji finoku te embel
E PREMTE​

Pi cdo ore te dites nga nje gote uji

MENGJESI

Nje gote qumesht lope te skremuar ose nje gote me qumesht soje te pasheqeresur,buke misri ose thekrre te pjekur(30gr),ose thekrra 30 gr,nje frut te sezonit.
Ose kos me qumesht te skremuar 200 gr me copa frutash te fresketa te stines 150 gr,drithera 30 gr,3 arra,
Ose nje gote qumesht jeshil,(me leng limoni), 30 gr feta buke te pjekura me marmalade ,nje frut te sezonit

PAS MENGJES

Nje banane te vogel ose frute tjeter te sezonit

DREKE

Sallate jeshile,domate,piper jeshil I prepre ne copa te vogla,disa ullinj,qepe te kuqe,salc citonette(3 luge vaji ulliri,1 luge leng limoni,tofu(lloji djathi) femra 150 gr-meshkuj 200 gr) te prere ne copa bashke me oriz(femra 50 gr-meshkuj 60 gr)
Ose sallate te perziere me prakalidhe,pule te pjekur ne leter alumino(femra120 gr-meshkuj 140 gr) me limon dhe menderz,perime te gatuara te sezonit,buke misri ose thekrre(femra 60 gr-meshkuj 80 gr)
Ose buke me mocarel dhe domate,nje gote leng portokalli dhe 1 limoni
Ose kos me qumesht te skremuar 200 gr,drithera 40 gr dhe nje molle

PASDITE

2 feta ananas ose pure ananasi dhe karratosh

DARKE

Sallate me labot dhe karrota,2 veze ne furre me qepe,buke misri ose thekrre(femra 60 gr-meshkuj 80 gr),2 luge vaji ulliri

PASDARKE

Caji finoku te embelE SHTUNE​

Pi cdo ore te dites nga nje gote uji

MENGJESI

Nje gote qumesht lope te skremuar ose nje gote me qumesht soje te pasheqeresur,buke misri ose thekrre te pjekur(30gr),ose thekrra 30 gr,nje frut te sezonit.
Ose kos me qumesht te skremuar 200 gr me copa frutash te fresketa te stines 150 gr,drithera 30 gr,3 arra,
Ose nje gote qumesht jeshil,(me leng limoni), 30 gr feta buke te pjekura me marmalade ,nje frut te sezonit

PAS MENGJES


2 kivi pure


DREKE

Sallate me laker te bardhe dhe piper te zi,berxolle derri(femra120 gr-meshkuj 140 gr)ne furre me qepe te kuqe,perime te gatuara te sezonit,buke misri ose thekrre(femra 60 gr-meshkuj 80 gr),3 luge vaji ulliri

PASDITE

Nje gote me caji elbi te pasheqerosur ose fruta te fresketa te sezonit

DARKE

Pice me perime te grira

PASDARKE

Caji finoku te embel
E DIELE​

Pi cdo ore te dites nga nje gote uji

MENGJESI

Nje gote qumesht lope te skremuar ose nje gote me qumesht soje te pasheqeresur,buke misri ose thekrre te pjekur(30gr),ose thekrra 30 gr,nje frut te sezonit.
Ose kos me qumesht te skremuar 200 gr me copa frutash te fresketa te stines 150 gr,drithera 30 gr,3 arra,
Ose nje gote qumesht jeshil,(me leng limoni), 30 gr feta buke te pjekura me marmalade ,nje frut te sezonit

PAS MENGJES

2 mandarina

DREKE

Sallate me cikore dhe finok ,rizoto me kungull te verdhe me kerpudha(femra 70 gr-meshkuj 80 gr),spinaq me limon,3 luge kafeje me vaji ulliri

PASDITE

Nje gote me caji elbi te pasheqerosur ose fruta te fresketa te sezonit ose nje molle

DARKE

Sallate me finok,ullinj te zinj dhe portokalle,koce ne furre(femra 180 gr-meshkuj 220 gr),laker te kuqe te grire me rigon,buke misri ose thekrre (femra 60 gr-meshkuj 80 gr ),3 luge kafeje me vaji ulliri

PASDARKE

Caji finoku te embel


E HENE
Java e IV-t​

Pi cdo ore te dites nga nje gote uji

MENGJESI

Kos me qumesht te skremuar 200 gr,drithera misri 30 gr,nje frut te sezonit 150 gr
Ose nje filxhan me qumesht te skremuar 250 gr, drithera misri 30 gr, nje frut te sezonit 150 gr
Ose caji elbi ose caji jeshil,3 petulla,1 luge mjalt dhe nje frut te sezonit 150 gr.

PAS MENGJES

Leng portokalleje dhe limoni

DREKE

Sallate me prakalidhe dhe sallate jeshile,buke te aromatizuar te thekur(domate,ullinj te zinj,rigon dhe ereza aromatike)ose pjate proteinike vegjetariane,perime te gatuara te sezonit.buke thekrre (femra 70 gr-meshkuj 90 gr),3 luge vaji ulliri.

PASDITE

Nje gote me caji elbi te pasheqerosur ose fruta te fresketa te sezonit

DARKE

Sallate me karcof te gjalle,veze ne furre(2 kokrra),perime te gatuara te sezonit,buke thekrre(femra 70 gr-meshkuj 80 gr),2 luge vaji ulliri.

PASDARKE

Caji menderze per te mirat e saj qetesuese dhe kuruese


E MARTE​

Pi cdo ore te dites nga nje gote uji

MENGJESI

Kos me qumesht te skremuar 200 gr,drithera misri 30 gr,nje frut te sezonit 150 gr
Ose nje filxhan me qumesht te skremuar 250 gr, drithera misri 30 gr, nje frut te sezonit 150 gr
Ose caji elbi ose caji jeshil,3 petulla,1 luge mjalt dhe nje frut te sezonit 150 gr.

PAS MENGJES

Leng portokalleje dhe limoni

DREKE

Sallate jeshile dhe sallate valeriane(portokalle,qepe,4 luge vaji ulliri,2 luge uthull ,sallate jeshile,piper,kripe,vere te kuqe),krahe pule(femra120 gr-meshkuj 140 gr),pjate proteinike vegjetariane,perime te gatuara te sezonit(femra70 gr-meshkuj 90 gr),3 luge vaji ulliri.

PASDITE

Nje gote me caji elbi te pasheqerosur ose fruta te fresketa te sezonit

DARKE

Sallate me korrota te grira,sallate jeshile dhe domate,strakino(lloji djathi I bute femra60 gr-meshkuj 80 gr,perime te gatuara te sezonit,buke thekrre(femra 60 gr-meshkuj 80 gr),3 luge vaji ulliri

PASDARKE

Caji finoku te embel (ben mire per zorret e stomakut)E MERKURE​

Pi cdo ore te dites nga nje gote uji

MENGJESI

Kos me qumesht te skremuar 200 gr,drithera misri 30 gr,nje frut te sezonit 150 gr
Ose nje filxhan me qumesht te skremuar 250 gr, drithera misri 30 gr, nje frut te sezonit 150 gr
Ose caji elbi ose caji jeshil,3 petulla,1 luge mjalt dhe nje frut te sezonit 150 gr.

PAS MENGJES

Leng portokalleje dhe limoni

DREKE

Sallate me laker te bardhe dhe te kuqe,mish vici (femra 120 gr-meshkuj 140 gr) me kungull te copezuar ose pjate proteinike,perime te gatuara te sezonit,buke thekrre(femra 70 gr- meshkuj 90 gr),3 luge vaji ulliri.

PASDITE

Nje filxhan me fruta te fresketa te sezonit te shtrydhura si dhe me disa copa prej frutave

DARKE

Sallate me finok dhe karrota te grira,proshut te gjalle(femra 60 gr-meshkuj 70 gr) ose pjate proteinike vegjetariane,perime te gatuara te sezonit,buke thekrre(femra 60 gr-meshkuj 70 gr),2 luge vaji ulliri

PASDARKE

Caji me rosa canina,per te mirat e saj tonifikuese dhe hidratuese


E ENJTE

Pi cdo ore te dites nga nje gote uji

MENGJESI

Kos me qumesht te skremuar 200 gr,drithera misri 30 gr,nje frut te sezonit 150 gr
Ose nje filxhan me qumesht te skremuar 250 gr, drithera misri 30 gr, nje frut te sezonit 150 gr
Ose caji elbi ose caji jeshil,3 petulla,1 luge mjalt dhe nje frut te sezonit 150 gr.

PAS MENGJES

2 kivi

DREKE

Sallate belge me selino dhe molle jeshile,oriz (femra 80 gr-meshkuj 100 gr) me kunguj,ose pjate vegjetariane,perime te gatuara te sezonit,3 luge vaji ulliri

PASDITE

Kos me qumesht te skremuar 125 gr

DARKE

Sallate me marule dhe lakerishte,koce (femra 220 gr-meshkuj 250 gr) me domate dhe qepe,perime te gatuara te sezonit,3 luge vaji ulliri.

PASDARKE

Caji menderze per te mirat e saj qetesuese dhe kuruese
E PREMTE​

Pi cdo ore te dites nga nje gote uji

MENGJESI

Kos me qumesht te skremuar 200 gr,3 biskota me drithera,nje frut te sezonit 150 gr
Ose nje filxhan me qumesht te skremuar 250 gr, 3 biskota me drithera, nje frut te sezonit 150 gr
Ose caji elbi ose caji jeshil, 4 biskota me drithera dhe nje frut te sezonit 150 gr.

PAS MENGJES

Leng portokalleje dhe nje limoni

DREKE

Sallate me laker te kuqe me uthull,mish gjoksi gjeli deti(femra 120 gr-meshkuj 130 gr) ne furre me ereza,perime te gatuara te sezonit,buke thekrre (femra 70 gr-meshkuj 90 gr),3 luge vaji ulliri

PASDITE

Nje gote me caji elbi te pasheqerosur ose fruta te fresketa te sezonit

DARKE

Sallate me perime te pagatuara te perziera mes tyre me rigon,mocarel(femra 80 gr-meshkuj 90 gr),perime te gatuara te sezonit,buke thekrre (femra 60 gr-meshkuj 80 gr),2 luge vaji ulliri

PASDARKE

Caji finoku te embel (ben mire per zorret e stomakut)
E SHTUNE​

Pi cdo ore te dites nga nje gote uji

MENGJESI

Kos me qumesht te skremuar 200 gr,drithera misri 30 gr,nje frut te sezonit 150 gr
Ose nje filxhan me qumesht te skremuar 250 gr, drithera misri 30 gr, nje frut te sezonit 150 gr
Ose caji elbi ose caji jeshil,3 feta te thekura me 1 luge marmalate dhe nje frut te sezonit 150 gr.

PAS MENGJES


Leng portokalleje dhe nje limoni

DREKE

Sallate jeshile dhe me finok,sardhele(femra 180 gr-meshkuj 200 gr) te marinuara me leng portokalli ose limoni,perime te gatuara te sezonit,buke thekrre(femra 70 gr-meshkuj 90 gr),3 luge vaji ulliri

PASDITE

Nje gote me caji elbi te pasheqerosur ose fruta te fresketa te sezonit

DARKE

Sallate me perime te perziera te pagatuara te sezonit,pice margarita,2 luge vaji ulliri

PASDARKE


Caji me rosa canina,per te mirat e saj tonifikuese dhe hidratuese
E DIELE​

Pi cdo ore te dites nga nje gote uji

MENGJESI

Kos me qumesht te skremuar 200 gr,drithera misri 30 gr,nje frut te sezonit 150 gr
Ose nje filxhan me qumesht te skremuar 250 gr, drithera misri 30 gr, nje frut te sezonit 150 gr
Ose caji elbi ose caji jeshil,3 feta te thekura me 1 luge marmalate dhe nje frut te sezonit 150 gr.

PAS MENGJES

2 kivi

DREKE

Sallate valeriane(portokalle,qepe,4 luge vaji ulliri,2 luge uthull,sallate jeshile,piper,kripe,vere te kuqe) ,makarona te gjata(femra 70 gr-meshkuj 80 gr),perime te fresketa te gatuara te sezonit,3 luge vaji ulliri

PASDITE

2 feta ananas ose nje frut te sezonit

DARKE

Sallate jeshile,sallate valeriane dhe laker te kuqe,mish vici(femra 120 gr-meshkuj 140 gr),buke thekrre(femra 60 gr-meshkuj 80 gr),3 luge vaji ulliri

PASDARKE

Caji menderze per te mirat e saj qetesuese dhe kurueseE HENE
Java e V-te​

Sa ngrihesh ne mengjes pi nje filxhan caji jeshil,pi nje gote uji cdo ore te dites

MENGJESI

Kos me qumesht te skremuar 200 gr,drithera misri 30 gr,nje frut te sezonit 150 gr

PAS MENGJES

2 kivi

DREKE

Sallate jeshile dhe prakalidhe,fileto vici(femra 120 gr-meshkuj 130 gr) ne zgare me ereza aromatike,buke misri ose thekrre(femra 70 gr-meshkuj 90 gr),3 luge vaji ulliri

PASDITE

Kos me qumesht te skremuar 125 gr,nje frut sipas deshires ose leng limoni dhe kanelle me copa te vogla molle,karrote,finok

DARKE

Copa finoku,kungulli,speca te kuq dhe jeshil,rrepa dhe selino te pagatuara,supe me elb(femra 50 gr-meshkuj 60 gr),buke misri ose thekrre(femra 60 gr-meshkuj 80 gr),3 luge vaji ulliri

PASDARKE

Caji finoku te embel (ben mire per zorret e stomakut)
E MARTE​

Sa ngrihesh ne mengjes pi nje filxhan caji jeshil,pi nje gote uji cdo ore te dites

MENGJESI

Kos me qumesht te skremuar 200 gr,drithera misri 30 gr,nje frut te sezonit 150 gr

PAS MENGJES

Leng portokalli dhe limoni

DREKE

Sallate jeshile dhe sallate valeriane(portokalle,qepe,4 luge,vaji ulliri,2 luge uthull ,sallate jeshile,piper,kripe,vere te kuqe),fileto merluci(femra 180 gr-meshkuj 200 gr) me salse jeshile prej majdanozi dhe kaper,buke misri ose thekrre(femra 70 gr-meshkuj 90 gr),3 luge vaji ulliri

PASDITE

Kos me qumesht te skremuar 125 gr,nje frut sipas deshires

DARKE

Supe me fasule te medha dhe grure me rozmarine dhe vaji ulliri,sallate topinambur(patate te ziera te prera ne feta ,I zien per 10 minuta,me pas fetat I lyen me gjalp dhe pana guzhine dhe I fut ne furre ne 180 grade,kur I nxjerr I hedh persiper djath te grire)buke misri ose thekrre(femra 60 gr-meshkuj 80 gr)3 luge vaji ulliri

PASDARKE

Caji finoku te embel (ben mire per zorret e stomakut)E MERKURE​

Sa ngrihesh ne mengjes pi nje filxhan caji jeshil,pi nje gote uji cdo ore te dites

MENGJESI

Kos me qumesht te skremuar 200 gr,drithera misri 30 gr,2 kivi te prera ne copa


PAS MENGJES

Leng portokalli dhe limoni


DREKE

Sallate belge me sallate jeshile,gjoks pule(femra 120 gr-meshkuj 130),buke misri ose thekrre(femra 70 gr-meshkuj 90 gr),3 luge vaji ulliri

PASDITE

Kos me qumesht te skremuar 125 gr, leng limoni me copa te vogla frutash


DARKE

Sallate me prakalidhe,oriz(femra 80 gr-meshkuj 100 gr),2 luge vaji ulliri


PASDARKE

Caji finoku te embel (ben mire per zorret e stomakut)
E ENJTE​

Sa ngrihesh ne mengjes pi nje filxhan caji jeshil,pi nje gote uji cdo ore te dites

MENGJESI

Kos me qumesht te skremuar 200 gr,drithera misri 30 gr,nje frut te sezonit 150 gr

PAS MENGJES

2 kivi

DREKE

Sallate me prakalidhe,fileto derkuci(femra 120 gr-meshkuj 130 gr) me rigon dhe domate,buke misri ose thekrre(femra 70 gr-meshkuj 80 gr),3 luge vaji ulliri

PASDITE

Kos me qumesht te skremuar 125 gr,pure te nje molle dhe 2 karrota ose nje frut te sezonit

DARKE

Sallate topinambur(patate te ziera te prera ne feta ,I zien per 10 minuta,me pas fetat I lyen me gjalp dhe pana guzhine dhe I fut ne furre ne 180 grade,kur I nxjerr I hedh persiper djath te grire) me selino dhe me leng limoni,supe me fierza(femra 50 gr-meshkuj 60 gr te peshuara te pagatuara),3 luge vaji ulliri

PASDARKE

Caji finoku te embel (ben mire per zorret e stomakut)


E PREMTE​

Sa ngrihesh ne mengjes pi nje filxhan caji jeshil,pi nje gote uji cdo ore te dites

MENGJESI

Kos me qumesht te skremuar 200 gr,2 mandarina

PAS MENGJES

Leng limoni dhe portokalli ose 2 kivi

DREKE

Sallate me karrota dhe perime te tjera te sezonit te pagatuara,gjoks gjeli deti(femra 120 gr-meshkuj130 gr) ne furre me ereza aromatike,buke misri ose thekrre(femra 70 gr-meshkuj 90 gr),3 luge vaji ulliri


PASDITE

Kos me qumesht te skremuar 125 gr,nje frut sipas deshires

DARKE

Sallate me cikore me fileto sardheleje,supe me lloji fasulesh dh gruri te ndryshem,2 luge vaji ulliri

PASDARKE

Caji finoku te embel (ben mire per zorret e stomakut)
E SHTUNE​

Sa ngrihesh ne mengjes pi nje filxhan caji jeshil,pi nje gote uji cdo ore te dites

MENGJESI

Kos me qumesht te skremuar 200 gr,drithera 30 gr,nje frut te sezonit,cereal gruri 30 gr,2 kivi te prera ne copa te vogla

PAS MENGJES

Leng limonji dhe portokalli ose 2 kivi

DREKE

Sallate me laker te kuqe dhe dhe sallate jeshile,berxolle vici(femra 120 gr-meshkuj 130 gr),buke misri ose thekrre(femra 70 gr-meshkuj 90 gr),3 luge vaji ulliri

PASDITE


Kos me qumesht te skremuar 125 gr,nje frut sipas deshires

DARKE

Sallate me perime te perziera te pagatuara me sallate topinambuer(patate te ziera te prera ne feta ,I zien per 10 minuta,me pas fetat I lyen me gjalp dhe pana guzhine dhe I fut ne furre ne 180 grade,kur I nxjerr I hedh persiper djath te grire),me scarmoza(lloji djathi ne furre) ose pjate proteinike vegjetariane,3 luge vaji ulliri

PASDARKE

Caji finoku te embel (ben mire per zorret e stomakut)

E DIELE​

Sa ngrihesh ne mengjes pi nje filxhan caji jeshil,pi nje gote uji cdo ore te dites

MENGJESI

Kos me qumesht te skremuar 200 gr,bashke me nje molle te bera copa copa me cereal misri 40 gr me kanelle

PAS MENGJES

Fruta te fresketa te sezonit ose 2 kivi

DREKE

Sallate me karcof dhe me majdanoz,fileto qengji te pjekur me rozmarine(femra 120 gr-meshkuj 13 gr),buke misri ose thekrre(femra 70 gr-meshkuj 80 gr),3 luge vaji ulliri

PASDITE

Kos me qumesht te skremuar 125 gr,2 feta ananasi ose nje frute te sezonit

DARKE

Sallate jeshile me sallate valeriane(portokalle,qepe,4 luge vaji ulliri,2 luge uthull ,sallate jeshile,piper,kripe,vere te kuqe) dhe laker te kuqe,proshute te gjalle(femra 70 gr-meshkuj 80 gr)buke misri ose thekrre(femra 60 gr-meshkuj 80 gr),3 luge vaji ulliri

PASDARKE

Caji finoku te embel (ben mire per zorret e stomakut)E HENE
Java e VI-te​

Sa zgjohesh pi nje filxhan caji jeshil,pi 1 gote uji cdo ore te dites

MENGJESI

Kos me qumesht te skremuar 200 gr,nje luge mjalt,drithera integrale 30 gr
Ose qumesht te skremuar 200 gr,nje luge mjalt,drithera integrale 30 gr

PAS MENGJES

Leng limonji dhe portokalli ose 2 kivi

DREKE

Sallate me zemra karcofi,fileto barbuni(peshk-femra 180 gr-meshkuj 220 gr) te ziere me koper,perime te gatuara te sezonit,buke misri ose thekrre(femra 60 gr-meshkuj 70 gr),3 luge vaji ulliri

PASDITE

Nje filxhan caji me elb te pasheqerosur,frut te fresket te sezonit 200 gr

DARKE

Sallate jeshile me sallate valeriane(portokalle,qepe,4 luge vaji ulliri,2 luge uthull, sallate jeshile,piper,kripe,vere te kuqe),berxolle lope(femra 120 gr-meshkuj 150 gr),perime te gatuara te sezonit,buke misri ose thekrre(femra 50 gr-meshkuj 60 gr),2 luge vaji ulliri

PASDARKE

Caji murrizi
E MARTE​

Sa zgjohesh pi nje filxhan caji jeshil,pi 1 gote uji cdo ore te dites

MENGJESI

Kos me qumesht te skremuar 200 gr,nje luge mjalt,drithera integrale 30 gr
Ose qumesht te skremuar 200 gr,nje luge mjalt,drithera integrale 30 gr

PAS MENGJES

Nje banane te vogel ose nje molle ose frut tjeter te sezonit

DREKE

Sallate jeshile me sallate valeriane(portokalle,qepe,4 luge vaji ulliri,2 luge uthull, sallate jeshile,piper,kripe,vere te kuqe),pule ne leter alumino(femra 120 gr-meshkuj 130 gr),perime te gatuara te sezonit,buke misri ose thekrre(femra 60 gr-meshkuj 70 gr),2 luge vaji ulliri

PASDITE

Nje filxhan caji me elb te pasheqerosur,frut te fresket te sezonit 150 gr

DARKE

Sallate jeshile,proshut te gjalle(femra 60 gr-meshkuj 80 gr),perime te gatuara te sezonit,buke misri ose thekrre(femra 50 gr-meshkuj 80 gr),2 luge vaji ulliri

PASDARKE

Caji murrizi


E MERKURE​

Sa zgjohesh pi nje filxhan caji jeshil,pi 1 gote uji cdo ore te dites

MENGJESI

Kos me qumesht te skremuar 200 gr,nje luge mjalt,drithera integrale 30 gr
Ose qumesht te skremuar 200 gr,nje luge mjalt,drithera integrale 30 gr

PAS MENGJES

2 mandarina

DREKE

Patellxhane me domate dhe borzilok,cope mishi vici(femra 100 gr-meshkuj 120 gr),brokoli te ziera,buke misri ose thekrre(femra 60 gr-meshkuj 70 gr),3 luge vaji ulliri

PASDITE

Nje filxhan caji me elb te pasheqerosur,nje frut te sezonit,nje gote me leng futash dhe me copa frutash 150 gr

DARKE

Sallate me perime te pagatuara te perziera te sezonit,mish lepuri ne zgarre(femra 120 gr-meshkuj 130 gr) me fara finoku,patate te ziera(femra 180 gr-meshkuj 220 gr) me majdanoz,3 luge vaji ulliri

PASDARKE

Caji murrizi


E ENJTE​

Sa zgjohesh pi nje filxhan caji jeshil,pi 1 gote uji cdo ore te dites

MENGJESI

Kos me qumesht te skremuar 200 gr,3 petulla me nje luge marmalade
Ose qumesht te skremuar 250 gr,nje luge mjalt,drithera integrale 30 gr

PAS MENGJES

2 kivi ose frut tjeter te sezonit

DREKE

Sallate me finok, ullinj,portokalle dhe nenexhik,makaroan tub(femra 70 gr-meshkuj 80 gr) me krem sallate jeshile,arra dhe fara pishe,2 luge vaji ulliri

PASDITE

Nje filxhan caji me elb te pasheqerosur,2 feta ananasi ose frut tjeter te sezonit

DARKE

Sallate me domate dhe selino,stavrill(lloj peshku) ne furre(femra 180 gr-meshkuj 220 gr) me copa domatesh dhe koper

PASDARKE

Caji me gjethe ulliri

E PREMTE​

Sa zgjohesh pi nje filxhan caji jeshil,pi 1 gote uji cdo ore te dites

MENGJESI

Kos me qumesht te skremuar 200 gr,nje luge mjalt,drithera integrale 30 gr
Ose qumesht te skremuar 250 gr,nje luge mjalt,drithera integrale 30 gr

PAS MENGJES

Fruta te fresketa te sezonit 200 gr

DREKE

Sallate me laker te kuqe dhe jeshile,gjoks gjeli deti(femra120 gr-meshkuj 130 gr) me qumesht dhe karrota,buke misri ose thekrre (femra 60 gr-meshkuj70 gr),3 luge vaji ulliri

PASDITE

Nje filxhan caji me elb te pasheqerosur, frut tjeter te sezonit

DARKE

Karrota dhe kunguj te qeruar me uthull,sallate me grure(femra 60 gr-meshkuj 70 gr me domate,qepe,selino,rrepa dhe borzilok

PASDARKE

Caji me gjethe ulliri


E SHTUNE​

Sa zgjohesh pi nje filxhan caji jeshil,pi 1 gote uji cdo ore te dites

MENGJESI

Kos me qumesht te skremuar 200 gr,nje luge mjalt,drithera integrale 30 gr
Ose qumesht te skremuar 250 gr,nje luge mjalt,drithera integrale 30 gr

PAS MENGJES


Fruta te fresketa te sezonit 200 gr

DREKE

Sallate jeshile ,laker jeshile & te kuqe dhe prakalidhe,fileto lope(femra 120 gr-meshkuj 130 gr),perime te gatuara te sezoni,buke misri ose thekrre(femra 60 gr-meshkuj 70 gr),3 luge vaji ulliri

PASDITE

Nje filxhan caji me elb te pasheqerosur, frut tjeter te sezonit 200 gr

DARKE

Sallate belge dhe valeriane(portokalle,qepe,4 luge vaji ulliri,2 luge uthull, sallate jeshile,piper,kripe,vere te kuqe),copa mocarele(fermra 80 gr-meshkuj 100 gr) me borzilok dhe rigon,perime te gatuara te sezonit,buke misri ose thekrre(femra 50 gr-meshkuj 60 gr),3 luge vaji ulliri.

PASDARKE

Caji me gjethe ulliri
E DIELE​

Sa zgjohesh pi nje filxhan caji jeshil,pi 1 gote uji cdo ore te dites

MENGJESI

Kos me qumesht te skremuar 200 gr,nje luge mjalt,drithera integrale 30 gr
Ose qumesht te skremuar 250 gr,nje luge mjalt,drithera integrale 30 gr

PAS MENGJES

Nje gote leng portokalli


DREKE

Sallate me prakalidhe dhe uthull,rizoto(femra 70 gr-meshkuj 80 gr) me rozmarine,perime te gatuara te sezonit,3 luge vaji ulliri

PASDITE

Nje filxhan caji me elb te pasheqerosur, frut tjeter te sezonit 200 gr ose nje gote me leng frutash perziere me copa frutash

DARKE

Sallate jeshile me karrota te grira,pice sipas deshires,2 luge vaji ulliri

PASDARKE

Caji me gjethe ulliri

Prof Pier Luigi Rossi​
www.pierluigirossi.it​
info@pierluigirossi.it​
 
Redaktimi i fundit:

3R1

rremujaxhije:P
Titulli: Diete-te dobesohesh duke aplikuar metoden molekulare per 6 jave

Mire qe me kushtoka goxha kjo djeta,po sma mbushka dot syrin,lere me barkun LOL
 
Top