Ç’të hash kur zgjohesh i uritur në mes të natës

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
598b1a871500007d208b5c8e.jpg
E keni parasysh atë momentin kur të del gjumi në orën dy të mëngjesit dhe do të hash diçka me patjetër? E dimë që po, ndaj që të mos i shtoni vetes edhe disa kilogramë të panevojshëm po u tregojmë disa ushqime të cilat mund t’i konsumoni edhe në mes të natës pa u ndierë të rënduar.
Vezë
Vezët janë shumë të pasura me proteina dhe do t’u ndihmojnë që të ndiheni të ngopur shumë shpejt. Mund t’i zieni, apo t’i bëni omëletë dhe t’i konsumoni me pak bukë integrale. A dhe nëse zgjidhni t’i skuqni mundohuni të përdorni sa më pak vaj të jetë e mundur.
c15f3b534292d033929dcdf620.jpg
Djathë dhe rrush
Nuk ka shqiptar që të mos ketë provuar kombinimin e famshëm bukë, djathë dhe rrush. Në këtë rast do t’u këshillonim ta linit bukën në dollap dhe të konsumoni vetëm djathin dhe rrushin, të cilat në një porcion për një person kanë gati 100 kalori. Jo vetëm kaq, djathi përmban një element të quajtur caseinë, që ndihmon në relaksimin e muskujve, ndërsa rrushi është i pasur me melatoninë, që njihet dhe si hormoni i gjumit. Kështu që do t’u zërë gjumi menjëherë pasi të mbaroni së ngrëni.
65fdbc56a6bd2b3f3733ff00dd.jpg
Misra
Misrat e zierë janë perfektë nëse ju del gjumi natën dhe ju hahet diçka. Kjo pasi janë shumë të lehtë dhe tretën shpejt pa e munduar organizmin. Nga ana tjetër misrat ndihmojnë edhe në eliminimin e kolesterolit. Kështu që mund t’i hani edhe në mes të natës.
935da252888331e1c0618f7848.jpg
Kështu pra, ne po shkojmë të flemë. Ju beftë mirë juve që u zgjuat për të ngenë.

//revistavip
 

Attachments

 • 598b1a871500007d208b5c8e.jpg
  598b1a871500007d208b5c8e.jpg
  53.1 KB · Shikime: 0
 • c15f3b534292d033929dcdf620.jpg
  c15f3b534292d033929dcdf620.jpg
  72 KB · Shikime: 0
 • 65fdbc56a6bd2b3f3733ff00dd.jpg
  65fdbc56a6bd2b3f3733ff00dd.jpg
  44.4 KB · Shikime: 0
 • 935da252888331e1c0618f7848.jpg
  935da252888331e1c0618f7848.jpg
  46.4 KB · Shikime: 0
 • 598b1a871500007d208b5c8e.jpg
  598b1a871500007d208b5c8e.jpg
  53.1 KB · Shikime: 0
 • c15f3b534292d033929dcdf620.jpg
  c15f3b534292d033929dcdf620.jpg
  72 KB · Shikime: 0
 • 65fdbc56a6bd2b3f3733ff00dd.jpg
  65fdbc56a6bd2b3f3733ff00dd.jpg
  44.4 KB · Shikime: 0
 • 935da252888331e1c0618f7848.jpg
  935da252888331e1c0618f7848.jpg
  46.4 KB · Shikime: 0
Top