• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Çmenden mediat serbe, ja se çka shkruajnë për ekipin e Kosovës në krye me Majlinda Ke

legjenda

Anëtar i Nderuar
Ekipi olimpik i Kosovës ka parakaluar në ceremoninë hapëse të Lojërave Olimpike.


Ishte xhudisjta Majlinda Kelmendi që i priu këtij ekipi, që përbëhej nga 19 anëtarë.

Derisa të gjitha mediet në botë po shkruajnë për pjesëmarrjen e parë të Kosovës në Lojërat Olimpike, mediet serbe kanë qëndrim ndryshe, shkruan Lajmi.net.

‘Në Maracana’ parakalojnë atletët e shtetit që nuk njihet’, shkruan Telegraf.rs, përcjell Lajmi.net.

Kosova është pranuar në Komitetin Olimpik Ndërkombëtar vitin e kaluar, ndërsa këtë vit ka thyer izolimin edhe në futboll, duke u pranuar në muajin maj në UEFA dhe pastaj në FIFA.
. Burimi Lajmi.net
 
Last edited by a moderator:
Top