• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Cila pjesë e trupit të femrës “i ndez” meshkujt?

Ivy

IMPOSSIBLE??? The word itself says “I’M POSSIBLE “
Po shyqyr qe u pergjigjet njehere seriozisht.
 

Xhelozi

Antarë i Respektuar
Sipas femrez ndihez dhe mashkulli
Po ndez me teper kombinimi i gjoksit me bythet...
 
Last edited:
Top