• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Cila pjesë e trupit të femrës “i ndez” meshkujt?

JordanBelfort11

I am watching you!
Pjeset e ngrohta mund te jene indicie per shkajtuar nje shkendije qe nund te sjelli ndezjen e nje qenie njerzore te pafajshme dhe te brishte sic eshte mashkulli... 😊
 

Didi

C'est la vie.
Staf në FV.AL
Vithet dhe qafa si fillim do thoja nga lista. Pastaj të tjerat dihen kush janë. 🤣
 
Top