Cila është Hakmarrja më e mirë për dikë që të ka thyer zemrën?

Askush s'ta thyen zemren, jane thjesht pritshmerite tona emocionale qe i vishen nje personi me shume se sa e meriton,apo ai\ajo eshte,si rrjedhoj e kesaj, kur lendohemi thjesht e harron. Asgje me shume!!
Ska arsye per hakmarrje.
 
Hakmarrjet mund te jen infinit por askush te kthen kohen e humbur pas hakmarrjes mbrapsh.
Kshu qe me mir ec para pa terhequr dhimbje/plag/dhimbje te vjetra... Me para do e bosh dhe me shum do te marresh rezultate te mira.
 
Top