Çiftet e javes

Punk1

Antarë i Respektuar
Jallah ... ku e kam gruan javore dhe ate te perjetshme forumore , te tregojme cfare eshte dashuria , pa e kthyer ne arene boksi bashkejeten virtuale 😁
 

Bebw

🍅🍌🍎🍒🍑🫐🍇🥕
Staf në FV.AL
S/M
Lhajde ktu
200.gif
I Love Tattoo GIF by i-love-you
 

Bebw

🍅🍌🍎🍒🍑🫐🍇🥕
Staf në FV.AL
S/M
Une mire ne pergjithesi... marshallah me kane ecur punet... po ja si me nerva sot . 😁
Kam nje minifund dhe e kam ndar mendjen t ja vesh njerit nga koka😅😅
Edhe abllaja jote me nerva është mos e pyet 🤣🤣 xhindet pogonishte dhe ajo biçim vallja e krushqve🤣🤣🤣
 
Top