• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Çiftet e javes

Status
E mbyllur për postime të tjera.

Hilarious

Bebw☀️
Staf në FV.AL
Keni pare ndonje corape me pika verdalle ? O Hazbii ku je te humbshin corapet me pika jarebi 😂 se kam qe mbreme qe te pres 🧐?
 
Status
E mbyllur për postime të tjera.
Top