• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Çfare te pelqen te une?

Vie

Esprit libre
Un vdes ta prekin mi lol se Mka mor molli te behem i here qeloze per ate. 🤣🤣🤣
Hera fundit qe Jam bo ka qen kur mora prompozimin per bashkejetes lol
 

Vie

Esprit libre
Ke natarru temen lol
Nuk je ke ajo ça te fal anetari/a nalt.:p
Ti jap direkt pasi te me thuash per ca te duhen .😊
 

Darius

DENY IGNORANCE
...me pelqen qe di te terhiqet nga mendimi i saj kur arsyeton qe ka dhene nje mendim te nxituar 🤗
 
Top