Çfarë page ke?

Rrelse

Zikaltër⚫🔵
Quiz: Çfarë page (rroge) ke?

a. Pagë-qepë: E sheh, e prek dhe fillon të qash.
b. Pagë-dietike: Të bën të hash gjithnjë e më pak.
c. Pagë-ateiste: Ke dyshime për ekzistencën e saj të vërtetë.
d. Pagë-Harry Potter: Bën dy – tri lëvizje dhe zhduket.
e. Pagë-deodorant: Zhduket në momentin kur ke më shumë nevojë.
f. Pagë-si rrobat e reja të mbretit: Ti kujton se e ke, askush nuk e di që s'e ke.
g. Pagë- UFO: Vjen e sheh dhe zhduket pa e prekur.
h. Pagë- Duke pritur Godonè: Nëse nuk ke fare rrogë për të marrë!

... tjetër?!
 

Legally_Sweet

Ain’t no sunshine when she’s gone
Staf në FV.AL
Nuk pyeten njerzit per pagen.
Eshte vertet dicka teper personale.
Mjafton te futesh ne google dhe te guglosh sektorin ku punon tjetri dhe pak a shume e ke nje ide te pages nqfse vertete je aq i/e interesuar lool
 
Top