Cfarë kërkojnë femrat tek meshkujt?

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Te jete njeri stabel, te dij cfare do, rob qe te jep besueshmeri, mbi besueshmerine qe mund ti japesh. Kaq.
 

Desa

Felix Culpa
S/M
Unë për vete kërkoj të jetë krejt ajo që unë nuk jam. Besoj se një numër i madh i femrave janë në hulumtim të pjesëve që u mungojnë, ndaj edhe etiketohen se - nuk dinë çfar duan, gjë të cilën e kërkojnë nga, apo te mashkulli 🤷🏻‍♀️
 

NGU

Wild child full of grace
V.I.P
Respekt dhe mbeshtetje ne cdo hap timin 😀
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Une kerkoj personalisht, t'ket tru te pjekur ne 45 grade celcius te pakten.
E te jete pak, kur themi, cikk fare i bukur.:p
 

Soulmind

~She wanted the whole world or nothing~
Staf në FV.AL
Adm
Mjafton te thone dhe praktikojne kete togfjalesh!
Tom Cruise GIF
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Gjysmen e tyre.
Ashtu sikur dhe ata tek nje femer!
 
Top