Çfarë është dashuria??

Dashuria është ndjenja më e ëmbël dhe e trishtë në të njëjtën kohë që mund të përjetojë një njeri.
Dashuria të tjetërson.
Të jep frymzim,oksigjen.
Të lumturon,të jep shpresë.
Un po flas për dashurinë e vërtetë,jo për ato me interes🤗🤗
 
“Unë e desha shpirtin tënd me një dashuri që nuk ka asnjë ngjashmëri...
Dashuria më e madhe është dashuria e shpirtit për shpirtin”🕊💜
 
Dashuria ? Doze hormonale e konsumueshme .... reagim kimik ne tru . Cdo gje varet nga sasia dhe vendi ku e konsumon... nese e konsumon te gjithen diku , behet varesi e frikshme .. nese e konsumon ne doza te vogla , eshte me pak e dhimbshme . E barazvlefshme me heroinen ... te fut ne endrra e halucinacione kur e merr , por te dhemb ne kocke kur nuk e ke ... ne momentin qe perpiqesh te heqesh dore prej saj , vjen faza e rehabilitimit ... e shmang , e urren , e shan , e perbuz... por e kujton me nostalgji , sepse nuk hoqe dore prej saj por prej endrrave te paperseritshme .
E boll tani , se shume sensitiv u bera 😆
 
Dashuria ? Doze hormonale e konsumueshme .... reagim kimik ne tru . Cdo gje varet nga sasia dhe vendi ku e konsumon... nese e konsumon te gjithen diku , behet varesi e frikshme .. nese e konsumon ne doza te vogla , eshte me pak e dhimbshme . E barazvlefshme me heroinen ... te fut ne endrra e halucinacione kur e merr , por te dhemb ne kocke kur nuk e ke ... ne momentin qe perpiqesh te heqesh dore prej saj , vjen faza e rehabilitimit ... e shmang , e urren , e shan , e perbuz... por e kujton me nostalgji , sepse nuk hoqe dore prej saj por prej endrrave te paperseritshme .
E boll tani , se shume sensitiv u bera 😆
Më hëngërt dheri 🤣
Ohh sa dhimbje lexoj nëpër rreshta 🤣
Married At First Sight Reaction GIF by Lifetime
 
Top