• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Cfare do thoje ne varrimin tim?:P

NGU

Karma has no menu, you get served what you deserve
Kaq? Dobet.
I shkoi gjithe ajo jete pa cik romanticitet.
 

NGU

Karma has no menu, you get served what you deserve
Mjer dhe ajo bota tjeter ca do perjetoje prej ktij😆
 
Top