Cereal Killers

Te them qe i kam fiksim eshte asigje... live jan fantastik fare!
Te shofesh cuna kaq te rinj te bejn nje muzik kaq te bukur, eshte me shkul floket :D

[video=youtube;y4mwO-bJEek]http://www.youtube.com/watch?v=y4mwO-bJEek[/video]
 

TinkyPinky

🎈Stay wild moon child ❤️
@Baboon me zor e gjeta por e gjeta vangjel ?????

Po e ripostoj videon (po e njejta e temes por do ket ndonje problem me temat e vjetra)

View: https://youtu.be/y4mwO-bJEek


Ai qe I bie contrabbasso-s eshte i fort fare
Duhet te kem ne PC videon ku japin spektakel siper pianos duke ber akrobaci
Me e forta eshte qe sdija as se kush ishin kur i kerkuam cakmak jasht lokalit para se me fillu koncerti...
Kishim qelluar rastesisht aty dhe tham "provojme njeher" lol
Besoj kan qen le prime serate (llogarit vitin 2013)
 

Baboon

FALEMINDERIT!
@Baboon me zor e gjeta por e gjeta vangjel ?????

Po e ripostoj videon (po e njejta e temes por do ket ndonje problem me temat e vjetra)

View: https://youtu.be/y4mwO-bJEek


Ai qe I bie contrabbasso-s eshte i fort fare
Duhet te kem ne PC videon ku japin spektakel siper pianos duke ber akrobaci
Me e forta eshte qe sdija as se kush ishin kur i kerkuam cakmak jasht lokalit para se me fillu koncerti...
Kishim qelluar rastesisht aty dhe tham "provojme njeher" lol
Besoj kan qen le prime serate (llogarit vitin 2013)

Unë e kom nis diten tu kercy fal ktyne, se me thon tu tun byfen i bi keq lool lool
 
Top