Calatrava dhe veprat e tij.

Lauri

Anunnak
Vepra qe ja vlen viziten sidomos per te apasjonuarit e arkitektures bashkekohore.
Eshte konsideruar si arkiStar spanjolli Santiago Calatrava, autori i nje arkitekture te koncentruar ne forcen terheqese te elementeve qe pershkojne vepren.
Jane me dhjetra vepra arti, stacione, ura, ndertesa te ndryshme ne te gjithe boten qe mahnisin vizitatorin.
Nqs keni ndonje veper te Calatraves atje ku banoni, na e dergoni, pasi une po postoj vetem disa prej tyre.:)calatrava_7.jpgimg_5631.jpg

Calatrava_Valencia.jpg
 

Lauri

Anunnak
094daee70918803826e45e2ba9cb2116vkua62nr4vuvrvgb.jpgreggio-emilia-ponti-07.jpgreggio-emilia-ponti-08.jpg


Kjo eshte ura ne Reggio Emilia
 

Soulmind

Soli/Soulmendja/Soul
Kalatrava ka shpirt skulptori, ndaj dhe ndertesat i ka te tilla. I fut ca sketche me dore te lire ai e fap ndertese direkte lol

Me pelqen shume
 
Top