• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Bushati në Open: Vendimi i Gjermanisë, “hoqëm mbathjet por seks nuk bëmë”

Vinjol

Status offline...... KÇK
Sipas analistit Andi Bushati vendimi i Gjermanisë për hapjen me kushte të negociatave nuk është një lajm pozitiv për ne.


“Nuk është një lajm pozitiv. Çfarë do të thotë vendosja e kushteve. Është një lajm negativ. Nuk na thanë që ju si Shqipëri jeni të përjashtuar por po vendosim këto kushte.

Do ta shpjegoj me një rast të thjeshtë. Janë dy adoleshëntë që duan të bëjnë seks për herë të parë. Njëri i thotë tjetrit: E dashura ime i hoqi mbathjet, a quhet se e kam bërë”?- tha me ironi Bushati.

“Janë hequr mbathjet por akt nuk kemi bërë”- tha me ironi Bushati.


1569541204290.png
 
Top