• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

BMW prezantoi modelin e ri X4 2018

Arfenilla

Themelues i Forumit
Ky model është më i madh, më i lehtë dhe më i pajisur me teknologji se sa modeli paraardhës.
Para debutimit zyrtar në Geneva Motor Show, BMW ka prezantuar modelin e ri të X4 Sports Activity Coupe, transmeton Express. Gjenerata e dytë e BMW X4 është 76.2mm më e gjatë, 35.6mm më e gjerë si dhe 53.3mm më gjatë ndërmjet boshteve se sa modeli paraprak.

Edhe pse më e madhe, BMW X4 e re është 50kg më e lehtë.

 
Top