• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Besoni se ekzistojne fantazmat ?

C3nI

Anëtar i Nderuar
Ekzistenca e tyre edhe nese nuk mund te shihet vizuelisht apo te preket me duar nga ana juaj ata/ato ekzistojne ne mesin e juaj fatkeqesisht .

Nga ajo cka kam lexuar dhe nga informacionet rrethe tyre nga praktika qe na ofron jeta , e qe kam rr3the botes se tyre , mund te theme qe qellimi paresor " i fantazmave" eshte qe , sa me shume te behet perzierja e gjinive te kunderta .Dhe nese kjo arrihet tek deshirat e tyre , pastaj ata ne theks te veqant i pari i tyre me ushtrine e vete te kordinuar ne menyre perfekte manovron shume lehte tek jerezit .

Eshte e logjikeshme ekzistimi i tyre vetem ndalu dhe logjiko pak , njeriu edhe pse krijesa me e dalluar e Zotit qe posedon mendje e arsyeje , cfare veprash bene ne token ne te cilen jeton !?
Nese nje njeri bene vrasje , krime te ndryshme ne toke, a nuk eshte shenderruar ne fantazme reale dhe te dukshme ? Nese e besoni kete fakt , fantazmat jane po krijesa te tilla te cilat veprojne vetem te keqen , sepse keshtu jane betuar deri sa te ekziston fundi i kesaj jete .
Ne fund nje fakt te tyre profetik tia permendi ato qarkullojne ne trupin e juaj sic qarkullon gjaku ne damret tuaj ! Por, fantazmat me te permendurit e Zotit ato largohen nga trupi , kurse aftesia e qarkullimit te tyre ne bote eshte e pakonceptushme nga mendja e njeriut . Edhe pse kane kete pushtet te manovrimit eshte Zoti ai i cili me Fuqine absolute te Tij qe Sundon boten dhe menaxhon fuqine e tyre .
Ne fund Zoti e mallkoft ushtrine e tyre se bashku me shefin e tyre qe e besojne ne vend Zoti , amin .
 

DeliriumMind

Hear me roar 👣
Per mua s'eshte aspak "mister"
Me mbajn zgjuar naten.
🤦‍♀️
Kam periudha qe ju afrohem dhe momente qe largohem sepse mbyllem ne vetvete.
 
Top