Berber topash

Lauri

Anunnak
Një facsimile të mustaqeve ? si lat poshtë ?
Besoj që femra e tij nuk e di ku ndodhet, në katin sipër apo poshtë në kantinë ?
Ps. Duhet të ketë edhe për femra patjetër :p
 

MireSeIthemUn

Antarë i Respektuar
E pash qepare o zot ai me rasta dhe masazh topesh ishin Perla.?????
Mos permend selfie qe bente berberi te reklamonte punen ???????
 
Top