• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Barroso anulon vizitën?

WxP

Antarë i Respektuar
Presidenti i Komisionit Europian po mendon seriozisht mosardhjen në Tiranë ditën e premte për shkak të injorimit të mesazheve të Perëndimit. Burime pranë kabinetit të zotit Barroso bënë të ditur se Presidenti i Komisionit Europian po reflekton seriozisht që të anulojë vizitën në Shqipëri.

Kjo, sepse vijuan burimet, në kushtet e krijuara pas ngjarjeve në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve, krerët e institucioneve shqiptare nuk e meritojnë dhënien e mesazheve pozitive për integrimin.

Politika shqiptare, sipas Presidentit Barroso, ende nuk ka arritur shkallën e pjekurisë për të merituar një vlerësim pozitiv.

Një vendim përfundimtar për këtë do të merret brenda ditës së enjte.Top-Channel
 

Attachments

Top