• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Audio dhe Video Islame

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
Kur i ke sinuset, t'pengojne edhe ne lexim te Kur'anit, sidomos kur ndryshon moti. Pjese nga Kaptina El-Enbija

 
Top